Lanttukukon teko-ohje.
Auttakaa
5
2565
Vastaukset
Katsopa tuolta - näyttää melko asialliselta.
http://www.kookas.fi/articles/read/803- Lanttua
Paljon kiitoksia, nyt leipomaan!
- kkkkkkkkkkkkkkkkk
EI HIIVAA, sokeria, rasvaa, naudanlihaa, venhää... EI EI EI aitoon kukkooon ei ja vielä kerran EI.
Lanttukukko / pieni
1,5 dl vettä
1 tl suolaa
3- 3 1/2 dl ruisjauhoa
Täyte;
Viipaloitua lanttua (voidaan korvata nauriilla)
Sianlihaa, kylkisiivuja
Suolaa
Valmista kuori sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Laita taikina kylmään paikkaan. Taikinan jäähdyttyä kauli se isoksi ympyräksi, noin 3-5 mm paksuksi, ja aseta sen keskelle lantun ja sianlihan viipaleet. Ripottele suolaa. Taita kuori vastakkaisilta laidoilta keskelle ja liitä sauma. Sulje lopuksi päät. Sauman tiiviiksi saamiseen voi kastella kätensä veteen ja valella sillä saumaa. Kannattaa säästää vähän taikinaa mahdollisia korjauksia varten, sillä kukon olisi tarkoitus olla niin tiivis että se pitää kaikki höyrystyvät nesteet sisällään.
Paista 200 asteessa noin 1,5 tuntia ja sitten 130
asteessa vielä n.2 tuntia.
Kääri´paistunutkukko voipaperiin ja folioon/hautumaan
- MIKSIPÄ
et voinut tehdä tätä itse???:
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=lanttukukko&btnG=Google-haku&meta=lr=lang_fi&aq=f&oq=- lanttua
teenkin, ei sinun tarvitse tulla mulle tekemään. Teen tuolla hiivattomalla ohjeella...kiitos siitä!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682620
- 622582
- 681762
- 241587
- 201510
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151362
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096