Elikkäs...tykkään yli kaiken itse tehdystä marengista..mutta miksi ne aina tummuu uunissa?Miten siis tehdään kauniin valkoista marenkia?Onko kyse uunin lämpötilasta vai??vaiko ohjeessani....
2valkuaista
1dl sokeria
125astetta 2h
apuva!
3
1241
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkk.
kuten arvelitkin liian kuumassa uunissa paistat, laita siis lämoö noin 70 asteeseen ja anna marenkien KUIVUA muutama tunti.
- Nimetön
Dodii!!Tätä epäilinkin!Resepti oli otettu vuoden 84 reseptivihkosesta..lienee tuo tekniikka muuttunut 25 vuoden aikana! =)
Millä voi muuten marenkia maustaa..kuulin jostain että sitruunamehu olisi hyvä.... - tenula
Nimetön kirjoitti:
Dodii!!Tätä epäilinkin!Resepti oli otettu vuoden 84 reseptivihkosesta..lienee tuo tekniikka muuttunut 25 vuoden aikana! =)
Millä voi muuten marenkia maustaa..kuulin jostain että sitruunamehu olisi hyvä....tai pähkinärouhe käyvät hyvin. Kaneli myös
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682620
- 622582
- 681762
- 241587
- 201510
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151362
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096