Minkä kokoisina paloina rouskut olisi parasta ryöpätä?Miten kauan pitää keittää haaparouskua. Sienikirjan mukaan karvarouskua pitää 10 minuuttia, onko sama haaparouskulle, vai riittääkö kiehautus?
Rouskujen ryöppäys.
vasta-alkaja
1
2978
Vastaukset
- kertovat
että 5 min. riittää haaparouskulle.
Mitä suurempi pala, sitä kauemmin kestää palan kuumeneminen, päättele siitä.
Karjalassa ei keitetä haapista ollenkaan, liotetaan useammassa vedessä ja saadaan näin maitiaisneste pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682560
- 612506
- 681742
- 211522
- 201470
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91410- 151332
- 381193
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81137- 251066