eli löysin jääkaapista 400g jauhelihapaketin jonka paistan ja maistan ja kerron miltä tuntui. ainiin siinä on eräpäivä mennyt 13.8.2009 ja nyt on 27.8 eli 13päivää wanhaa..
Jauheliha
11
711
Vastaukset
- Odotettavissa
Liha oli suojakaasuun pakattu, vai? Harmahtavaa väriltään ja enemmän tai vähemmän tuoksahtavaa.
Konsti toimii jos olet ollut ummella, mutta mahakivut eivät ole kivoja.
Varaa vessa viikoksi itsellesi!- .oli.
suojakaasuun pakattu. ja harmahtawa väriltään.ei vielä valmista, kerron sitten tuliko noutaja.
- Et silloin kirjoittele
.oli. kirjoitti:
suojakaasuun pakattu. ja harmahtawa väriltään.ei vielä valmista, kerron sitten tuliko noutaja.
Tai olet maailmanhistorian ensimmäinen laatuasi. Saattaa hyvinkin olla, ettet pode mitään seurauksia, tosin paskataudin mahdollisuudet ovat melkoiset!
Lycka till! - kelpaa
.oli. kirjoitti:
suojakaasuun pakattu. ja harmahtawa väriltään.ei vielä valmista, kerron sitten tuliko noutaja.
ihan hyvin vaikka vähän vanhaa olisikin Ja kaikki muutkin tuotteet jos ei nyt ihan homeessa ole.
- tuli
kelpaa kirjoitti:
ihan hyvin vaikka vähän vanhaa olisikin Ja kaikki muutkin tuotteet jos ei nyt ihan homeessa ole.
syötyä, oli erittäin hyvää. noin 60-70minuuttia paistoin pienellä lämmöllä. jälkioireita odotellessa..
- peräti
tuli kirjoitti:
syötyä, oli erittäin hyvää. noin 60-70minuuttia paistoin pienellä lämmöllä. jälkioireita odotellessa..
nötköttiä?
- pikkasen
peräti kirjoitti:
nötköttiä?
vanhaakin voi syödä. Minulle ei tee mitään oireita vaikka vanhaa syönkin. Turhaa niuhottamista tuijottaa viimeisiin myyntipäiviin.
- potkin
pikkasen kirjoitti:
vanhaakin voi syödä. Minulle ei tee mitään oireita vaikka vanhaa syönkin. Turhaa niuhottamista tuijottaa viimeisiin myyntipäiviin.
mutta hieman haparoiva olo ja janottaa.. tosin osansa voi tehdä jokunen eilinen siideri. oireita jauhelihasta ei tullut ollenkaan, tosin suuhun nousi ajoittain hieman imelä maku joka ei ollut kovin miellyttävää. enkä suosittele kokeilemaan kyseistä testiä mikäli et omista mahaa joka kestää melkein mitä vain.
- Ja todisti sen
potkin kirjoitti:
mutta hieman haparoiva olo ja janottaa.. tosin osansa voi tehdä jokunen eilinen siideri. oireita jauhelihasta ei tullut ollenkaan, tosin suuhun nousi ajoittain hieman imelä maku joka ei ollut kovin miellyttävää. enkä suosittele kokeilemaan kyseistä testiä mikäli et omista mahaa joka kestää melkein mitä vain.
Että paljon hyvää käyttökelpoista ruokaa heitetään roskiin. En nyt kehoita luonnollisestikaan ketään kokeilemaan noin vanhalla ja riskialttiilla tuotteella kuin kyseinen jauheliha, mutta sekin kelpaa aivan hyvin ruuanlaittoon jos on kulunut muutama päivä viimeisestä käyttöpäivästä, edellyttäen että säilytys on tapahtunut kylmässä.
Tuo ylenpalttinen varoittelu kelpaamattomasta ruuasta on aiheuttanut osaltaan hintojen nousua muka pilaantumisen varjolla.
Olemme aivan liian hygienisia ja sen vuoksi vastustuskykymme on todella alhainen, saamme infektioita aivan joutavanpäiväisistä asioista, sellaisista joista vanhempamme eivät olleet moksiskaan.
Liika siisteyden ja puhtauden palvonta kostautuu sairastumiselle alttiutena. - pointti...
Ja todisti sen kirjoitti:
Että paljon hyvää käyttökelpoista ruokaa heitetään roskiin. En nyt kehoita luonnollisestikaan ketään kokeilemaan noin vanhalla ja riskialttiilla tuotteella kuin kyseinen jauheliha, mutta sekin kelpaa aivan hyvin ruuanlaittoon jos on kulunut muutama päivä viimeisestä käyttöpäivästä, edellyttäen että säilytys on tapahtunut kylmässä.
Tuo ylenpalttinen varoittelu kelpaamattomasta ruuasta on aiheuttanut osaltaan hintojen nousua muka pilaantumisen varjolla.
Olemme aivan liian hygienisia ja sen vuoksi vastustuskykymme on todella alhainen, saamme infektioita aivan joutavanpäiväisistä asioista, sellaisista joista vanhempamme eivät olleet moksiskaan.
Liika siisteyden ja puhtauden palvonta kostautuu sairastumiselle alttiutena.Aivan ehdottoman keskeinen kysymys raaka-aineen kelvollisuuden kannalta on, että kypsennetäänkö raaka-aine kunnollisesti ennen nauttimista. On himppa verta eri asia tehdä lihasta pataa, jota keitellään tunti pari, kuin vaikkapa raakana nautittavia tartar-pihvejä.
Ruoka-aineiden, jotka nautitaan sellaisenaan kylminä, on syytä olla moitteettomassa kunnossa (esim. leikkeleet). Poikkeuksena monet maitovalmisteet (kuten juustot), joiden 'olemus' perustuu vahvaan bakteerikantaan. Ei siellä juuri kuokkavieraita suvaita.
Jos raaka-aine kuumennetaan, niin useimmat bakteerikannat kuolevat. Lämpö tuhoaa myös monet bakteerien toksiinit. 70 astetta kai on minimi, josta on merkittävää hyötyä, mutta kiehuva vesi tekee selvää useimmista kannoista. Huonolla tuurilla ruuassa vopi olla joku pöpö, joka ei 100 asteesta tokene, mutta se kai on aika harvinaista? - pointti...
Ja todisti sen kirjoitti:
Että paljon hyvää käyttökelpoista ruokaa heitetään roskiin. En nyt kehoita luonnollisestikaan ketään kokeilemaan noin vanhalla ja riskialttiilla tuotteella kuin kyseinen jauheliha, mutta sekin kelpaa aivan hyvin ruuanlaittoon jos on kulunut muutama päivä viimeisestä käyttöpäivästä, edellyttäen että säilytys on tapahtunut kylmässä.
Tuo ylenpalttinen varoittelu kelpaamattomasta ruuasta on aiheuttanut osaltaan hintojen nousua muka pilaantumisen varjolla.
Olemme aivan liian hygienisia ja sen vuoksi vastustuskykymme on todella alhainen, saamme infektioita aivan joutavanpäiväisistä asioista, sellaisista joista vanhempamme eivät olleet moksiskaan.
Liika siisteyden ja puhtauden palvonta kostautuu sairastumiselle alttiutena.Pari kesää sitten ostin Ranskasta kaupasta parisen kiloa pehmeitä homejuustoja, jotka sitten kuljetin lämpimässä autossa Suomeen (2-3 pv). Arvatkaapas, millaisia vatsanväänteitä niistä tuli?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692683
- 632624
- 681782
- 241607
- 201540
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91470- 151382
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81197- 251106