Hei!
Pötti on porisemassa mutta on seuraavanlainen ongelma, käytin power pikahiivaa ja pussin kyljessä sanotaan että käyttää 3 päivässä 7 kiloa sokeria. No nyt lueskelin kilju.infosta että kilju on valmista kun tulee 1-2 kuplaa minuutissa?! Minun oma satsini on nyt ollut 3 päivää ja kyllä se porisee vielä niin kuin hullu, kuplia 3-5 sekunnin välein. Kumpaa ohjetta tottelen, pysäytän keitoksen nyt vai annan käydä niin että tulee 1-2 kuplaa minuutissa. Tässä vielä kyseinen ohje!
http://www.kilju.info/resepteja/kirkasta-kiljua-20-litraa.php
Kiljusta!
ghsdgsdfhsdghsdf
3
368
Vastaukset
- Kiljuniekka
Anna käydä loppuun saakka, saat vahvempaa tavaraa.
- satsuki-----
huh kuka sitä paskaa voi juoda... Kerran oli pöydällä pullo näytillä(kukaan ei juonut siitä onneksi) niin eipä ollut ainakaan minkään hyvän tuoksuista. Sellaista hiiva velliä.. yyh.. suosittelen että jätät koko valmistuksen väliin!
- gwrgraewga
Kun osaa tehdä ei hiivakaan ole seassa!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742912
- 642763
- 681812
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171649- 241647
- 201590
- 191498
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249