En löydä googlettamalla tietoa siitä, että voiko lisäaineelle E509 olla allerginen ja voiko se aiheuttaa limakalvoturvotusta. Tietäisikö joku?
E509 ja allergia?
4
5492
Vastaukset
- yliherkistynyt
Itse asiassa se aiheuttaa yhtä pahat oireet kuin natriumglutamaatti. Esim. päiviä jatkuvan päänsäryn, peräsuolen limakalvojen tulehduksen, kirvelyn ja ripulin. Lisäksi henki vinkuu ja kuivaa yskää sekä nuhainen olo. Siksi juustoa ei voida juuri syödä.
- sss1
yliherkistynyt Todisteet?
- 3+3
Kalsiumkloridi (E509) (CaCl2·6H2O tai CaCl2) on kalsiumkarbonaatin ja suolahapon reaktiossa muodostunut valkoinen hyvin hygroskooppinen suola. Kidevedellinen muoto (CaCl2·6H2O) muodostaa kiteitä, kidevedetön (CaCl2) taasen pysyy jauheena. Molemmat muodot liukenevat veteen erittäin helposti. Kidevedellistä kalsiumkloridia käytetään maanteillä lähinnä kesäkaudella pölyn sitomiseen ja talvisin vähäisessä määrin yhdessä natriumkloridin kanssa valtateiden tienpintojen sulana pitämiseen.[1] Kalsiumkloridi aiheuttaa autojen ruostumista. Kalsiumkloridia on myös käytetty eksikaattoreiden kuivausaineena, mutta nykyisin silikageeli on syrjäyttänyt sen lähes täysin.
Yhdysvalloissa ruokateollisuus käyttää lain porsaanreikiä luodessaan markkinoille uusia ruuan lisäaineita. Mitään näistä lisäaineista ei ole tutkittu ja kaiken lisäksi yhtiöt pakenevat liikesalaisuuksien suojaan. Eli, lisäaineilla höystetyn ruuan syöminen on todellakin venäläistä rulettia. Suomen viranomaiset hyväksyvät automaattisesti kaiken
Helsingin Sanomat puolustaa ruokateollisuuden toimintatapoja antaessaan ruokaturvallisuuden professori Marina Heinoselle runsaasti tilaa. Heinonen lyttää kaikki E-koodien epäilijät ja vieläpä kehuskelee olevansa ainoa tämän alan professori maailmassa. Todennäköisesti Heinosen virka ei ole tullut akateemisesta maailmasta per se vaan on ruokateollisuuden sponsoroima. Nämä "professorit" sitten prostituoivat sen, minkä ymmärrämme sanalla professori.
Helsingin Sanomat jatkaa ihmisten kyykyttämistä pitäen lastensa terveydestä huolestuneita vanhempia höyrähtäneinä. Tämä ei vielä riitä lehdelle, vaan suosikkipoika Mikael Fogelholm saa lehdessä tilaa pieksää lasten vanhempia. Kirjoitus on täysin vailla mitään faktaa etenkin, kun on päivänselvää, ettei kukaan tiedä, miten nuo lisäaineet vaikuttavat. Fogelholm ei ole ihmisten puolella vaan heitä vastaan ajaessaan ruokateollisuuden etuja. Tilanne muistuttaa erästä herra Eichmannia, jonka ainoana huolena oli juna-aikataulut, mutta lastien sisällöstä ei ollut väliä. Logistiikka on myös Fogelholmin suurin huolenaihe.
http://www.anttiheikkila.com/blogi/mennyt-vuosi-2014/ - Anonyymi
Tärkeää tietoa. Aivan kuten E535. Syanidia lisätään ruokasuolaan ja aiheutetaan krooninen syanidi myrkytys.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742892
- 642753
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171639- 201580
- 181464
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249