Oen tekemässä siideriä ohjeella, johon tulee omenia, vettä, sokeria, askorbiinihappoa sekä sitruunahappoa. Kiinnostaisi tietää mihin alkoholin muodostuminen perustuu, kun ohjeessa ei käytetä hiivaa lainkaan. Ja missä vaiheessa se tulee. Siiderin pitää olla viikko astiassa ennen pullottamista, tuleeko käymisreaktio siis silloin? Lisäksi juoman pinnalle on muodostunut sellaista vaaleaa sakkaa, mitähän se on? Siideri on nyt ollut 5 päivää astiassa.
kotitekoinen siideri
keittelijä
1
1211
Vastaukset
- Tanskalainen maajuss
Hedelmät alkavat käymään myös kuin myös marjat ilman hiivaa
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732825
- 642713
- 681802
- 241637
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä161590- 201570
- 151412
- 481277
- 381243
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91229