Miksi perunagratiinini juoksettuu tai pohjalaisittain lörähtää? Käytän siihen ruuanvalmistukermaa,15% rasvaa. Ikävän näköinen on gratiini, ei ole kermamainen, vaan kokkelinen. Onko syy suolassa? Laitan suolan ennen uuniin panoa. Sama ilmiö on uunissa haudutetussa ohrapuurossa. Ikävän näköistä on ruoka, ei ollenkaan herkullisen näköistä.
perunagratiini
Petteri Punakuono
2
460
Vastaukset
- meidän äiti
Peruna sisältää paljon vettä jotan tee näin pidä perunoita noin 15 min kuumassa uunissa ja kaada kerma
vasta sitten päälle.
ohrapuurosta en tiedä, jotain virheitä teet. - kammottavia sotkuja
kenen ruokablogeissa kaikki ruoat näyttää koiranoksennuksilta? Ei saa mitään tolkkua MITÄ ruokaa se on olevinaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742952
- 682827
- 681822
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171679- 241657
- 201600
- 251582
- 481297
- 381273
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91259