Broilerikysymys häiritsee koska pitäisi laskea kaikki kalorit oikein. Paljonko YHDESSÄ marinoidussa broiskun koipi-reidessä on kaloreita. Kiinnostaa myös paljon yhdessä uunissa paistetussa broiskussa on syötävää lihaa ilman marinadeja ja nahkoja ja luita? En syö siis nahkaa ja paistan uunissa teollisessa marinadissa, mutta sehän jää leivinpaperille.
Fineli kertoo että Broileri koipi-reisi, nahaton: 114 kaloria per 100 grammaa. Syötävä osuus 100%
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=30792&lang=fi
Broileri koipi-reisi, nahaton, uunissa paistettu:162 kaloria per 100 g. Syötävä osuus 100%
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=30795&lang=fi
Mistä tuo 50 kalorin hyppäys tulee? Kumpaa näistä pitäisi katsoa. Itse merkitsin äsken yhdelle broiskulle 400 kaloria, mikä tuntuu todella suurelta määrältä.
Marinoitu broilerin koipi reisi kalorit
jakkevojgr
2
5273
Vastaukset
- tpi
on vähemmän vettä, joten painoyksikköä kohden on enemmän kaloreita.
- Hyvää lihaa se on
Olen itse ottanut nyrkkisäännöksi että broilerin rinta on 100 kcal/100g ja koipi 150 kcal/100 g molemmat
nahattomana, Kokonaisen broilerin paloittelu; raajat punnittava erillään ./. luut. Siipien kalorimäärää en tiedä, mut muu osa (selkä esim) varmaan koiven luokkaa kaloreissa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692663
- 632614
- 681772
- 241597
- 201530
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251106