Jaahas se on taas se aika keväästä kun ravintolat alkavat etsiä kesäksi työntekijöitä.On terttiä,anttolanhovia,kyyhkylää,kenkäveroa jne.
Miten ihmeessä tämä on mennyt tähän,että on vain työtä tarjolla se 1-3kk.Eihän siinä ajassa ehsi kunnolla päästä työpaikan toimintatavoista jyvälle,kun työ jo loppuu.Se on todella rankkaa työntekijälle!!!
Tai 1kk keikka...kauhea määrä työtä eikä välttämättä ole minkään asteista perehdytystä...opettele sitten siinä löytämään tuotteet,tutustumaan koneisiin,kysele kaikki mikä on talon tapa tehdä mikäkin juttu...tutustu samalla moniin työkavereihin jne.
JA tämä kaikki jonkun 1-3kk takia.
Sitten ollaan loppu vuosi työttömänä.
No kun kesän tuollaisessa paikassa paiskii töitä...niin menee syksyllä peri kuukautta että saa univelat ja väsymyksen nukuttua pois.Sillä kesällä saa/joutuu tekemään niin paljon töitä,ylitöitä ja mahdoton kiire,sillä henkilökuntaa on palkattu kuitenkin liian vähän.(siitä kertoo muutaman paikan ruokajonot jotka saattavat olla yli 1h)
Millaisia ajatuksia muilla herää tästä ja onko muilla kokemusta ko asiasta.
mikkeli kokit
koppahikilakki
2
378
Vastaukset
- jomppapoju
näin se menee.kaikki tarivttava sinusta irti ja pihalle...ei mitään vastuuta työntekijöistä tai työn jatkuvuudesta.
- Larry the Chef
Näin on.
Ja näin on oleva.
Tuomiopäivän iltakirkkoon asti.
Jos olet tullut alalle, joudut hyväksymään asioiden tilan.
Muussa tapauksessa suosittelen ryhtymistä esim. keittolantädiksi lastentarhaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682580
- 622542
- 681752
- 241557
- 201480
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91420- 151352
- 381203
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81147- 251076