Kuinka teette hyvän Lanttukukon.
lanttua
pukkaa
2
456
Vastaukset
- ainesosaa
vettä
ruisjauhoa
suolaa - näistä kunnon jämäkkä taikina
siankylkeä
lanttua - näitä kahta sitten kerroksittain kukon sisään, suolaa kerrosten väliin
paistetaan KAUAN eka uuni 250 ja sitten kukon sinne laitettua 200 ja noin 30 min päästä 150 ja siinä hauhuttelet pari kolme tuntia ja sitten vielä uuni sataseen ja tunninverran - uunista ulos ja pyyhkeen sisälle hautumaan.
EI hiivaa - EI vehnää - ei siirappia/sokeria - EI MUOVIPUSSIHAUDUTUSTA- ja hyväätuli
tai vaikkapa näin ja tosi jämäkkä ruoka
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742892
- 642753
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171639- 201590
- 191478
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249