Pitääkö italialainen pinaatti keittää? Tästä tuntuu olevan eriäviä mielipiteitä.
Jos vain huuhtelee ja syö tuoreena tulee kuulemma nitriittejä elimistöön liikaa.
Onko tästä jotain faktatietoa miten tulisi toimia, vai onko vain joku suomalainen vanhan ajan perinne että pitää keittää?
Pinaatti - keittääkö vai tuoreena?
3
2478
Vastaukset
- pippai
Mummi ei tienny varmaan etelä-eurooppalaisesta pinaatista mitään.
- sunnyriver
En tiedä Italiasta, mutta Kaliforniassa näyttivät ainakin syövän melko paljon
pinaattia sellaisenaankin, muiden salaatinlehtien sekaan laitettuna.
Sehän on siellä terveysruuan maineessa, samassa sarjassa kuin karpalot ja kauraryynit.
Kaikki taitaa kasvaa siellä nopeasti, ainakin maku olli miedompi kuin suomalaisen.
Saman huomasimme varsiselleristäkin. Siellä sen maku oli mieto, sitä voi lisätä
salaattiin reilusti tai syödä sellaisenaan kuin porkkanalohkoja,
täällä maku on paljon vahvempi muutenkin kasvi sitkaampi,
että jää sama olo kuin vanhaa raparperia söisi, kuorimössöä suu täynnä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1041831
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla151601- 1441589
- 1031539
- 801447
- 1191259
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n2811236Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o241090- 691081
- 381032