Suurin osa meistä kyseisen leivän ystävistä erottelee palat ennen paahtamista. Miksi? Lukuisten kokeilujen jälkeen voin todeta, että kolme päivää vanhakin ruispala saa tuoreutensa takaisin kun sen vain laittaa kokonaisena (erottelemattomana) paahtimeen! Sisälmyksestä tulee höyryävän tuore. Kokeilkaas!
http://www.facebook.com/group.php?gid=122741421085697&ref=mf
Paahdan ruisleipäni erottelemattomina!
rekiaa
1
762
Vastaukset
- Ulkomaalainen1
Nain meilla tehdaan, koska ruispalat on pakkasessa (asutaan ulkomailla). Toimii!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743052
- 712921
- 681842
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä191772- 271681
- 241667
- 201640
- 481317
- 381293
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91289