mua jotenkin alkoi kyrsiä ravintolatyö.
Ensiksikin työpaikan olot on ihan persiistä,vanhat laitteet,ahdasta,kiire suunnaton.MIkään ei toimi kunnolla,vähän väliä on joku kone rikki.
Astioita vähän ja jotkut lautaset niin kauhean kuntoisia ettei enää oikein ilkeisi niihin ruokaa laittaa tarjolle.Mitään ei saa laittaa pois.
Osa valmistusastioistakin tosi huonoja.
Ei niinkun enää oikein nuo säädökset tule täyteen monenkaan asian puolesta.
Ei ole pukuhuonetta,ei LUKOLLISTA vessaa,tauot on miten on ja JOS on.
Niin paljon kaikkea sellaista joka ei toimi oikein mitenkään.
ottaa jo pattiin
1
381
Vastaukset
- pro since 1976
.. tunnusmerkkejä. Sitä se on ollut kautta maailman sivun. Selvitä esimiehesi kanssa tilanne perustellusti. Fiksu esimies korjaa asiallisesti perustellut puutteet. Marinaa ei noteeraa kukaan.
Vessaan saa rautakaupasta alta viidellä eurolla haan tai toisen tyyppisen lukitusmekanismin. Asentamiseen menee kymmenen minuuttia akkuporakoneen kanssa. Tällaisia lukkoja piisaa monen kuppilan vessoissa (myös asiakastiloissa).
TES:n mukaan yli kuuden tunnin työpäivään kuuluu yksi ruokailutauko. Tuon alle jäävään vuoroon ei taukoja valitettavasti kuulu. Tosin tupakoitsijoilla tuntuu olevan useinkin oma oikeutensa taukoonsa. Asia tulisi hoitaa työnjohtamisella.
Vastuulliseen yrittämiseen ja johtamiseen kuuluu ehdottomasti pitää paikat ja laitteet kunnossa työ- ja asiakasturvallisuuden toteutumiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692683
- 632624
- 681782
- 241607
- 201540
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91470- 151382
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81197- 251106