Tarkoitus olisi pitää illanistujaiset, jossa olisi tarjolla erilaisia juustoja. Itse juustotarjotin ei aiheuta päänvaivaa, mutta lisäkkeet aiheuttavat. Tarjolle tulee pari kovaa voimakasta mm. vanhaa Tilsittiä, yksi kermajuusto, ehkä homejuustoista Stilton ja Neufchâtel sekä joku erikoisempi spesiaali.
Älkää tarjotko rypäleitä!!! Ne ovat aivan kammottava yhdistelmä viinien kanssa. Kevyenkin punkun tanniinit raastavat makuhermoja rypäleiden kanssa ja en ymmärrä miksi niitä (jopa ammattikokit) tarjoavat juustolautasella! Todennäköisesti joudun pitämään jotain suolakeksiä perusmakuna, mutta oheen jotain mielenkiintoisempaa. Oikeastaan ainoa, jota olen päättänyt tarjota on tuoreet viikunat, muu on vielä mietintämyssyn alla. Ehdotuksia?
PS. Pipari Stiltonin kanssa ei ole ehdotus, on meinaan hiukkasen passé...
Mita juustotarjottimen lisäksi
1
851
Vastaukset
- herkkusuunlautasella
kypsä päärynä on hyvä yhdistelmä voimakkaan homejuuston kanssa, ja saksan- ja hasselpähkinät sopivat hyvin juustojen kanssa. englantilaiset syövät varsiselleriä juuston kanssa, joskus olen nähnyt carambolea siis tähtihedelmää, jos se on kypsää ja makeaa niin sopii. viikunat, homejuusto ja ilmakuivattu kinkku kuten serrano tai parmankinkku ovat hyvä yhdistelmä, vaikka vähän menee ohi "juustotarjottimen". mutta tavallinen ranskanleipä, maustamattomat vähäsuolaiset (juustossa kun tuppaa olemaan jo sitä suolaa) voileipäkeksit sun muut jotka jo itsekin mainitsit, ruisleipäkin sopii esimerkiksi oululaisen jälkiuunileipä napit, hapankorput tai "väinämöisen palttoon napit".
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682590
- 622552
- 681752
- 241567
- 201490
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91430- 151352
- 381203
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81157- 251076