Vinkatkaas jokin herkku, jonka voisi tehdä edellisenä päivänä, eikä menettäisi sitä, että se on tuoreena parhaimmillaan. Ei tarvitse olla sellainen, jonka pitääkin
Mitä tekisi edellisenä päivänä ennen tarjoilua?
4
1338
Vastaukset
- ilman heittomerkkiä
Olen tehnyt monta kertaa creme bruleen annosvuokiin, edellisenä iltana kypsentänyt vesihauteessa, yön säilyttänyt kylmässä (vuodenajasta riippuen jääkaapissa tai parvekkeella peitettynä) ja seuraavana päivänä päälle sokerit ja puhalluslampulla viimesilaus.
- Lintulintu
Kiitos kiitos vinkistä. :)
Mmh, Creme brulee ei kuulu ihan meikäläisen jokapäiväisiin kokkauksiin. Loppusilaukset jäisi tekemättä, koska eipä ole välineistöä...
Lisää vinkkejä otetaan vastaan!
- mousse schokolade
no eiks aika monikin, suklaamousset ja hyydykekakut oo sellaisia että pitääkin tehdä edellispäivänä?
- safkaseireeni
Ehdotuksia:
Vadelma-valkosuklaajuustokakku:
http://safkaseireeni.blogspot.com/2010/04/vadelma-valkosuklaajuustokakku.html
Karpalo-kinuskijuustokakku:
http://safkaseireeni.blogspot.com/2009/12/karpalo-kinuskijuustokakku.html
Mustikka-mantelijuustokakku siiderihyytelöllä:
http://safkaseireeni.blogspot.com/2010/02/mustikka-mantelijuustokakku.html
Mango-passionmoussekakku:
http://safkaseireeni.blogspot.com/2010/06/mango-passionmoussekakku.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682620
- 622572
- 681762
- 241587
- 201510
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151362
- 381213
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81167- 251096