Hei, mä mietin sellasta asiaa, kun olen tehnyt noita pätkätöitä lounaskokkina ja eräässä paikassa mulle sanottiin suoraan et olen liian hidas ja viimesimmässä paikassa vaan et "nyt riitti tälle viikolle, katellaan ensi viikolla uudelleen", mut suoraan ei sanottu mitään. Muut työkaverit katsoi jotenkin säälivästi. En usko että hommat jatkuu enää ko. paikasssa. :(
Nykyään ravintola-alalla pitää olla kamalan nopea ja kun en ole tottunut niin en vain yksinkertaisesti kykene! Miten saada nopeutta? Vai tuleeko se vain rutiinin myötä niinku epäilen? Kaikki odottaa että on valmiiksi nopea eikä anna aikaa sopeutua.
Kuinka saada nopeutta työskentelyyn?
4
650
Vastaukset
- duuniin,,,
Nopeutta työhösi saat tekemällä tai sitten et. Mieti nyt tarkkaan onko kokkaus sun juttus vai pitäiskö hakeutu muulle alalle.
- {Aloittaja}
Ruuanlaitto on mun suurin intohimoni. Mikään muu ei oikeasti edes kiinnosta kuin se ja kaikki siihen liittyvä. Tässä pähkäiltyäni luulen ymmärtäneeni että olen ollut vääränlaisissa paikoissa töissä. Nuo lounasravintolat kun on ravintoloita ja enempi ravintolakokin heiniä kuin suurtalouskokin vaikka sielläkin suuria määriä tehdään, mutta typerästi liian pienellä henkilöstömäärällä. :/
- Helenia
Hae vähäksi aikaa pikaruokalaan töihin, sieltä saa rutiinia ja koulutusta nopeaan työskentelyyn?
- niin tai...
kokeile toisenlaisia "hitaampia" kokin hommia, cateringtyylisiä paikkoja tai fine dining-"piiperryspaikkoja", pieniä illallisravintoloita, jos sellaiseen on kiinnostusta ja satut löytämään työtä :)
Tuntuu että nykyään tuottavuus ja tehokkuus on kaikki kaikessa, työnjälkikin saa sen höykin kärsiä...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682600
- 622562
- 681752
- 241577
- 201500
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91440- 151362
- 381213
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81167- 251086