Suomesta on vaikea löytää kunnon makkaraa jossa ei ole jauhoja, glukoosia ja lísäaineita. Jos haluaa hyvää makkaraa niin kannattaa tehdä itse. Tässä maukas lammasmakkara.
Merguez-lammasmakkara:
1,5 kg jauhettua lampaanlihaa
0,5 kg jauhettua silavaa
1 paprika hienonnettuna
3 tl paprikajauhetta
3 tl kanelia
3 tl inkivääriä
3 tl kurkumaa
3 tl juustokuminaa
3 tl jauhettua korianteria
2–3 tl rouhittua mustapippuria
3–4 tl suolaa
4–5 valkosipulin kynttä
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. Paista koekakku ihrassa pannulla ja lisää tarvit-
taessa mausteita ja suolaa. Täytä lampaan-tai porsaansuolet massalla. Kypsennä höryttämällä ensin 10 minuuttia ja sen jälkeen voissa pannulla tai uunissa 175–200 asteen lämmössä noin 20 minuuttia.
VHH-makkarat: Lammasmakkara
kj.mattila
0
843
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742982
- 682857
- 681832
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171689- 241657
- 261622
- 201610
- 481307
- 381283
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91269