Ostin 500 grammaa strutsin filettä, mutta en ole aikaisemmin valmistanut siitä ruokaa. Jotain vinkkejä kaivattaisiin ettei mene pilalle. Olen syönyt aikaisemmin grillattua filettä joka oli aivan fantastisen hyvää, mutta itsellä ei mahdollisuutta grillailla.
Strutsin fileestä jotain?
9
1576
Vastaukset
- olen sellaista
paistinpannulla paistanut.
Strutsinlihaa voi käyttää kuten mitä tahansa muutakin lihaa. Sille ei edes Australiassa ole mitään erityisiä reseptejä olemassa. Itse asiassa olen maistanut sitä vain muutaman kerran ja se on ollut joko hyvää tai huonoa, mistähän johtunut?
Se paras resepti oli tehty stroganoffin tapaan ja siinä strutsi pääsi oikeuksiinsa kun se toisissa muodoissaan pakkasi olemaan pihvinä vähän sitkasta. Joten teepä fileestä kunnon strutsistroganoff olkiperunoilla. Ohjeita googlettamalla stroganoffille löytyy.- justiinsa juu
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
justiinsa juu kirjoitti:
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
- Rutsila.
Jep, itsekin suunnittelin jotain pataruuan tapaista siitä, kermassa muhittaen.
- pihviä peliin
crudo kirjoitti:
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
- kysyn vaan.....
pihviä peliin kirjoitti:
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
- kypsä broileri
kysyn vaan..... kirjoitti:
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
Kyllä esim. ankkaa ja sorsaa syödään useinkin roseepaistettuna. Teollisesti tuotetut linnun kuten broileri on todennäköisempi salmonellan lähde, ainakin euroopassa tuotettuna.
- Anonyymi
moi
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732785
- 632684
- 681792
- 241637
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä101515- 151402
- 481257
- 381243
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219