Moips!
Itselläni on kahden kilon sisäfilee pakkasessa. En haluaisi valmistaa sitä kerralla, joten mikä olisi paras keino pilkkoa se pienempiin osiin?
Kiitoksia vinkeistä!
Jäinen liha / pilkkominen
10
7660
Vastaukset
- täh ?
No ei sulla sattuis veistä olemaan ?
- Jellu
Rauta-saha , joku muu saha ?
- merihuisku
ODOTA hetki ,että saat veitsellä käyttöösi sellasia paloja ,kun aina tarttet.veitsi vasara ,tai jos kunnon liha nuija napauta veitsen päälle poikki meni. hieman jäisenä kun siivuiksi leikkaat saat tasaisen paksuja.heta olen joskus lihakauppias Helsingissä.
- annospala
olisit leikannu ennen pakkasta haloooooo
- tyhmästä päästä
kärsii syntinen roppa
- Mottimies!
Tavallinen pistosaha puhtaaksi pestynä toimii hyvin!
- Mottimies!
Pistin Pannulle palan paistia, pirun paljon pistelin paistia pälliini.
- LAHJOTA NAAPURILLE
jos se valmistaisi sulle valmiin ateria ja söisitte sen kimpassa.
- Anonyymi
Lihanuijalla ja leveällä kokkiveitsellä onnistui 👍
Kuka nyt kokkiveistä jäiseen lihaan? Saati hakkaa sitä lihanuijalla? Veitsesi ei liene kovin teräviä?
Vannesaha tai lihakirves on tuohon oikea työkalu. Ostan usein tonnikalafilettä, jota ainakin meidän Cittarista löytyy pakasteesta jäisenä. 3-5 kg filee on liian iso, joten pyydän leikkaamaan sopivan pätkän vannesahalla. Näin sen voi laittaa kotona pakkaseen ilman välisulatteluita.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743022
- 712901
- 681842
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171709- 241667
- 261642
- 201620
- 481307
- 381283
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91279