Sain kaverini mummon savapadan, merkiltään kermansavi heinä-sarjaa, kysyisin, että voiko sitä käyttää ihan sähköliedellä vai onko se pelkästään uuniin.
Nyt joku kertoo savipadoista
7
8551
Vastaukset
- ei uunista kylmälle
HUPS heti alkuun. Savipata liotetaan vedessä 30 min jonka jälkeen se vasta on täyttökunnossa ja uuniin !
http://www.voimahali.fi/vh/showthread.php?t=74991
http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ideakeittio/omat-ruokaohjeet/1736204/savipata/
Mulla tämä ja hyvä tulee
http://www.kadred.de/rezepte/fin.htm- savi_pata
savipata leivonnassa kin höyryuuni
https://keskustelu.anna.fi/threads/savipata.1736204/
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/30474/Jyväbroileria ja appelsiinia savipadassa/
https://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/savipadassa-haudutettua-lihaa-ja-juureksia
http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/reseptit/resepti/kanaa-savipadassa/5666040 - Sisälukua
EI tainut olla kyse tuollaisesta savipadasta, jos avauksessa kirjoitetaan heinä-sarjasta. Heinä-sarja on lasitettua sekä sisältä, että ulkoa. Sitä on turha liotella . :D
- kamalassa hajussa
Pitää muuttaa johonkin soumaliaan savimajan viereen ja kokeilla siellä, tai sitten kysyt talossasi asuvilta soumalialaisilta kuinka ne käyttää pataa, meilläpäin ne ainakin tekee jotain vastaavaa kun haisee kuin ruumishuoneella.
- googlaa ihminen itse
Kermansaven valmistamat uunivuoat eivät kestä hellalla kuumentamista. Korkeakaan lämpötila ei toki rikkoisi uunivuokaa, vaan hella tekisi sen kuumentamalla vuokaa epätasaisesti, pelkästään pohjasta. Uunissa kuumentamisen Kermansaven uunivuoat kestävät erinomaisesti, koska uunissa vuoka lämpenee kauttaaltaan.
Kermansaven kannellinen Hotpot pata kestää uunin, lieden ja liekin. Hotpot valmistetaan korkealaatuisesta, liekinkestävästä keramiikasta, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja lämmön vaihteluita. Siksi sitä voidaan perinteisestä kivitavaravuoasta poiketen käyttää myös liedellä.
Mistä johtuvat Hotpot padan värilliset laikut?
Hotpot astian mikrokiteiseen pintaan voi kerrostua patinaa ruoassa olevista osin hiiltyneistä rasvoista ja öljyistä. Patina muodostaa yleensä sinisiä tai sateenkaarimaisia laikkuja. Laikut ovat siis öljyä tai rasvaa, joka voi tulla ruoasta, sormenjäljistä tai roiskeista.
Lasite itsessään on tiivis eikä se läpäise tai ime sisäänsä nesteitä tai rasvoja. Patinasta ei normaalisti pestynä kannata huolestua, se ei ole terveysriski eikä merkki lasitteen vaurioista.
Mikäli laikkuisuus on ulkonäön kannalta häiriöksi, niin astia kannattaa huoltaa öljyämällä. Öljy, esim. tavallinen ruokaöljy, levitetään talouspaperilla pesun ja kuivauksen jälkeen astian pintaan. Hyvin pieni määrä öljyä riittää, sen verran kuin pinta ottaa eikä öljyn tarvitse valua.
Voiko Kermansaven vuoassa paistetun piirakan laittaa vuokineen pakastimeen?
Piirakan voi vallan mainiosti pakastaa vuoassaan. Sulatettaessa kannattaa kuitenkin käyttää malttia ja välttää äkillistä kuumentamista. - KokkiMokki
minulla on espanjassa tehty keraaminen tajini
Olen ostanut sitä varten pohjan joka levittää lämpoä jotta voin käyttää sitä lieden päällä
saa nähdä miten menee - vaarallinen väki kok
Tee se itse -häkäpönttö vaan liedelle ja sitten palokunnan tullen ihmetellään että mikä lie syttynyt ja kissa käänsi nappuloita...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911264Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221108- 70830
- 48824
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53770Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50705- 33682
- 60669
- 52637
- 50635