Olen jollakin tavalla herkkä viljoille, perusviljojen lisäksi oireita aiheuttavat ainakin speltti ja tattari. Saan vehnästä mm. pakohaavoja, kovaa turvotusta ja mahakipuja. Käsien iho kuivuu kovaksi koppuraksi. Viime aikoina tämä on pahentunut mielestäni ja olen huomaavinani oireita myös pähkinöistä, mantelista ja siemenistä (ainakin auringonkukansiemenet).
Toinen raskauteni laukaisi viljaherkkyyden lisäksi jonkinlaisen maitoherkkyyden. Pitkään pystyin syömään juustoja ja voita, mutta kun pidin jonkin aikaa taukoa kaikesta maidosta, olen alkanut saada aina vain rajumpia oireita. Oireita aiheuttavat myös laktoosittomat ja hyla-tuotteet. Oireina mahavaivat, jotka saattavat kestää 2 - 3 päivää maitotuotteen nauttimisesta. Kokeilin eilen pitkästä aikaa syödä kermaa sisältävää ruokaa ja nyt käteni ovat kuin tulessa, iho on kuivaa ja koppuraista, arpien näköisiä viiruja sekä haavaumia pitkin sormia. Ihottuma on levinnyt kämmenistä käsivarsiin asti. Kasvoissa ei näy mitään mutta iho tuntuu herkemmältä, kuyin olisi vereslihalla.
Voiko nuo uudetkin oireet olla maidosta? Ei mahavaivatkaan kivoja ole, mutta tämä tuntuu kamalalta! Viljat ovat jo pannassa ja jos maito tekee tällaista, ruokavalio näyttää aika suppealta... Miten voi olla, että aikuisiällä (olen 28) alan saada tällaisia oireita?
Maito ja viljat
3
216
Vastaukset
- Bakteerit! Ne hyvät.
sivu1/2
""............jatkuu. Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
2.(3.) Bifidobacterium luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito).
Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset Probiootti bakteerit vuosien saatossa:
- Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
- Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
“Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti”.
Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on Probiootti bakteereiden puutteessa!
Herää kysymys:
- Mihin tarpeelliset Probiootti bakteerit sitten katoaa?
Vastaus on yksinkertainen ja löytyy 1970-1980 luvuilta lähtien:
- Vasta lypsetty raakamaito sisältää 2-tärkeintä Probiootti bakteeria 1.(1.)L-a ja 2.(3.)Bif.), jotka kuolevat kuumennettaessa maito yli 50 C-asteen(=pastörointi meijerillä) ja jäljelle jää vain rasvaan sitoutuneet Probiootti-bakteerit.
Huom! Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä - poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito! Mutta meijerien suorittama homogenointi (=probiootti bakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide! Kun maidossa oleva rasva pilkotaan, niin rasva ei enää suojaa probiootti bakteereita. Pilkottuun rasvaan sitoutuneet Prob.bakteerit kuolevat kuumennettaessa yli 50 C-asteen ja viimeistään mahahappojen vaikutuksesta, jolloin ohutsuoleen päätyy ainoastaan kuolleita Prob.bakteereita joista ei kuolleina ole hyötyä - ainoastaan elävistä Prob.bakteereista on hyötyä!
Ja silloin kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki Prob.bakteereita suojaava rasva, niin tällaisessa maidossa ei voi olla Prob.bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po Probiootti bakteerit limakalvoille syöden (Prob.jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi! 3-tärkeimmän Probiootti bakteerin saantisuositus on 3×2-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootti-bakteerit joita Prob.tuote saa sisältää:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
- Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootit => joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa.
Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on alle 12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella “antibiootti-kuuri lla”!
Huom! Ylläolevat bakteeriohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kyseessä ei olisikaan allamainittu(B.) kvht-altistus! Jatkuu linkissä............
>Klikkaa:
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/- jatkuu s.2/2
sivu2/2
Jos et pysty käyttään rasvaisia maitotuotteita niin on mentävä bakteeripurkille jossa on L-a, L-b ja Bif bakteerit:
6. Kysymys:
- Mistä minä noita mhb.ta sitten saan jos en voi käyttää rasvaista maitoa esimerkiksi laktoosi-intoleranssi n ja/tai maitoallergia n takia?
Vastaus:
- *)On eräs poikkeus jolla toimenpiteellä saatat kestää maitotuotetta: Tee kotiviiliä suoraan maitotilalta haettuun raakamaitoon, jolloin 24-tunnin hapattamisen jälkeen viilissä oleva Probiootti-bakteeri määrä on 256-kertainen aloitustilanteeseen nähden. *) Varoitus: Tätä toimenpidettä et saa tehdä jos sinulla on anafylaksian (=vakava allerginen reaktio) vaara!
- Jos et pysty käyttämään rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita ollenkaan(katso edellinen kohta), niin ongelman voit ratkaista siten että syöt Probiootti-jauhekapseleita niin kauan (kuukausi–kuukausia!) että kestät maitotuotteita.
- Saat mhb.t syömällä Probiootti-bakteereita kapselissa, jossa on kolme tärkeintä bakteeria 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteerit joiden saantisuositus on 3×2-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootti bakteerit joita Probiootti(mhb)-tuote saa sisältää. Jatkuu linkissä.............""
>Klikkaa:
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-usein-kysytty-probiootti-bakteereistamhb/
Rahastavia mhb-tuotteita löytyy pilvin pimein, mutta todellisia käyttökelpoisia tuotteita ei montaakaan.
>Klikkaa:
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/
- viljat myrkkyä?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911274Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221118- 48844
- 70840
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53770Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50715- 33682
- 60679
- 50655
- 52647