Kysyn tämmöstä hiukan tyhmääkin kysymystä, mutta haluan vain olla varma..
Jotkut puhuvat, että kanansiipien tekeminen friteerauskeittimellä eli rasvakeittimellä pitäisi ensin kastaa ne johonkin taikinaan ennen ku ne voi laittaa keittimeen..?
Eikö se riitä, että vain paistaa vaikka hetken niitä pannulla ja sitten laittaa keittimeen kypsentämään..? Elikkä tämä käytäntö olisi ilmeisesti uppopaistamista..
Ja miten niitä tulisi itsessään tehdä, kuinka kauan niitä tulisi pitää keittimessä?
Haluan pikaisesti vastauksia, että pääsen kokeilemaan keitintäni ensimmäistä kertaa. Kiitos kaikille vastanneille jo etukäteen! :)
Ruoka ja juoma: kana- ja linturuoat
ankkanainen
2
164
Vastaukset
- rasvaa päässä?
"kanstaa ensin johonkin" no voi yhren kerran! Se johonkin kastaminen ei ole mitenkään välttämätöntä ja sitä tehdään että saadaan se frittikuori friteerattavaan tuotteeseen. Jos keität vain rasvassa, niin saat ikäänkuin pika confitin siitä.
Menikö nyt jakeluun?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911284Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221128- 48854
- 70850
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53780Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50715- 33682
- 60679
- 50665
- 52657