Ruotsinkielestä on tekemällä tehty tärkeä ja tarpeellinen

4%:n tähden

Keinotekoinen kaksikielisyytemme on tarkoin räätälöity etuoikeusjärjestelmä ruotsinkielisiä varten. Sen purkaminen alkaa koulujen ja yliopistojen pakkoruotsin poistosta.

Kaikilla näillä ruotsinpakoilla ja ruotsinvaatimuksilla; eli v. 1970 alkanut pakkoruotsin opiskelu kouluissa kaikilla tasoilla, v. 1978 lisätty ruotsin virkamiespakkokurssit ammattikorkeisiin ja yliopistoihin. Tämän kaiken lisäksi on nyt uusi koulustrategia, jonka mukaan vuonna 2016 pakkoruotsi alkaa jo ala-asteen kuudennelta. Tämä kaikki on ollut ovela ja toteutunut suunnitelma ja päämäärä, kuinka ruotsinkieli on saatu keinotekoisesti pönkitettyä arvoon arvaamattomaan.

Tästä 4 %:n minikielestä on siis erilaisilla pakoilla tehty erittäin tärkeä ja tarpeellinen. Tämä kielen asema on luonnollisesti tuonut ruotsinkielisille näitä etuoikeuksia, josta he eivät halua luopua ja siksi pakkoruotsia puolustetaan vimmatusti. Ruotsinkieliset pääsevät suoraan valtion ja kuntien korkeisiin ja hyväpalkkaisiin virkamiestehtäviin, koska osaavat suomenruotsia - näin he täyttävät juuri ja juuri nämä itse laatimansa vaatimukset. Näin heille on tarjolla eliittipaikat ja valta, aina suomenkielisen ohi. Siksi itse ruotsinkielen oppimisella ei olekaan oikeastaan väliä, tärkeää on vain, että sitä vaaditaan.

Lisäksi ruotsinkielisten oma koulutus on täysin vinoutunut. Kiintiötaloustieteilijöitä, kiintiötuomareita ja kiintiölääkäreitä on valtavan ylimitoitetusti ruotsinkielisten lukumäärään nähden. Koska akateeminen koulutukseen pääsy on tehty helpoksi ja ruotsinkielisiin yliopistoihin pääsevät suorastaan kaikki ruotsinkieliset. Heillä on tietenkin tämän lisäksi myös ohituskaista alemmilla pääsykoepisteillä suomenkielisiin yliopistoihin niin, että jokainen ruotsinkielinen pääsee akateemiseen loppututkintoon ja hyvinpalkattuun virkaan. Ruotsinkielisistä on palveluammateissa valtava pula, mutta eivät he tähtää huonompipalkkaisiin töihin, niihin pakotetaan suomenkieliset nuoret.

Ruotsinkielisistä pääsee Suomen yliopistoihin 53% ikäluokasta ja 12% muiden Pohjoismaiden yliopistoihin. Esim. ahvenanmaalaisista ylioppilaista 90% opiskelee Suomen rajojen ulkopuolella. Sitä vastoin suomenkielisistä pääsee yliopistoihin vain 29% ikäluokasta. Tämä suhde on varsin yllättävä, kun tiedetään, että suomenkieliset pärjäävät yli 10% paremmin mm. PISA -tutkimuksissa.

1

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruostionhomoille

      totta joka sana

      ja vituttaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut

      Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/
      Ikävä
      191
      1214
    2. Miettimisen aihetta.

      Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.
      Ikävä
      122
      1068
    3. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      70
      810
    4. Mitkä on 3 viimeistä sanaa

      sun ja kaivattusi viesteilyssä? Ensin sun, sitten kaivatun?
      Ikävä
      48
      804
    5. Just nyt mä

      En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman
      Ikävä
      53
      750
    6. Piristä mua ystävä

      Hyvä💫...
      Ikävä
      60
      659
    7. Kuinka hyvin tunnet mut?

      Kerro musta mies jotain.
      Ikävä
      33
      652
    8. Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle

      Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva
      Ikävä
      48
      652
    9. Nainen, mitä ajattelet minusta?

      Mitä tuntemuksia saan aikaan sinussa? :/
      Ikävä
      52
      617
    10. Hakeudu hoitoon.

      En oo kiinnostunut susta.
      Ikävä
      50
      595
    Aihe