Mitä tänään ruoaksi

mirkku._

alkaa pikkuhiljaa kyllästyttään samat ruoat, ajattelin kysyy mitä te teette tänään ruoaksi?

44

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse tein perheelle TAAS hernekeittoa ja itse söin eilistä kaalikeittoa.

    • milloinmitäkin

      Keitin perunoita, avasin tomaattitonnikalapurkin ja pilkoin pikku palan Korpelan lihahyytelöä lautaselle. Siihen kylkeen salaattia jäävuorisalaatista, tomaatista, kurkusta ja paprikasta.
      Eilen tein omatekoisen pitsan.
      Huomenna paistan ehkä jauhelihapihvit ja keitettyjä perunoita jäi tästä päivästä joten niitä paistan.

    • ravintoloitsia Kokki

      Uunilohta ja salaattia , pääosin punasilla lapuilla varustetuista tarpeista .

    • Tänään Kanankoipia ja riisiä.

    • ei huvita kokata

      Jääkaappi melko tyhjänä ja karmea nälkä eilen. Vaan kylläpä sieltä siltikin löytyi tarvikkeet maittavaan ateriaan yhdelle hengelle

      Löysin 2 kananmunaa, paprikaa, olutmakkaraa ja chilimaustettua bernaisekastiketta purkissa. Paistoin yhden ohuen olutmakkaran, puolikkaan paprikan, vatkasin kananmunat ja kaadoin ne sinne paistinpannuun, lisäsin 2 rkl valmiskatiketta omelettiin ja voi että oli hyvää.

      Tänäiltana otan valmiiksipaistetun porsaankyljyksen pakasteesta ja lämmitän sen. Sille seuraksi vihersalaattia, tomaattia paprikaa ja hernepalkoja. Lasillinen punaviiniä ja muutama siivu vaaleaa leipää Eiköhän sillä pärjänne huomisaamuun saakka.

    • diu diu

      Lasagne

    • soppaa+

      Tänään keitin possun savuluista keiton. Keitin luita niin kauan, että lihat irtosi luista. Luut pois ja perunaa, porkkanaa, sipulia, pari maustepippuria ja suolaa.
      Vaihteeksi tosi aromikas keitto.

    • Perunoita ja makkarakastike

    • namskuta

      Voi että tuli hyvää. viikonlopulla jäi tähteitä, keitettyä pastaa, aukaistu kastikepurkki (kermaviili,basilika tomaatti maustettu) , lihaisaa makkaraa löysin valkosipulin kynsiä ja väkevän omenan. Paistoin makkaranpalasia tovin, heitin sekaan valkosipulin viipaleita, omena kuutioita aika isoja, keitetyn pastan ja sekoittelin , Lopuksi valmiskastikkeen jämät ja tilkka maitoa. Annoin muhia miedolla lämmöllä paistinpannussa n. 10 minuuttia , voi jukra kun on maukasta.

    • näinmeillä

      Matikkakeittoa .. sitä kun saa vain alkutalvella, tai sitten itse kalastamalla

    • Uunihelppoa

      Eli eilen paistoin jo jauhelihan valmiiksi. Pussillinen (kg) perunasipulisuikaleita ja jauhikset sekaisin. Joukkoon 2 dl kermaa, rasia (200 g) valkosipulituorejuusto, puolikas mustaa Koskenlaskijaa. Otan juustot ja kerman lämpenemään jo aamusta. Sekoitan kerman ja juustot sekaisin, jonka kaadan sitten jauhis-peruna-sipuleiden päälle. Juustoraastetta (mustaa emmentalia) päälle sekä tomaattiviipaleita. Uuniin 200 asteeseen tunniksi, vähennän asteita 120 ja annan olla vielä tunnin. Maustaminen muuten oman maun mukaan. Todellinen kaloripommi, mutta niin hyvää. Jopa sen kerma-juuston voi tehdä jo edellisenä päivänä valmiiksi, niin sitten ei todellakaan mene kuin muutama minuutti, niin ruoka uunissa. Ja on maistunut ihan normi kotiruokana kuin illan istujaisissa. Puolukkahillo/survos sopii myös sen kera.

    • vaihtelevaaeinestä

      Hyvin helposti ja edullisesti saa vaihtelua, jos esim tänään laitat perunaa ja vaikka lihapullakastiketta, niin huomenna voit sitten laittaa lihapullakastiketta ja perunaa, näin helppoa on tehdä vaihtelevaa einestä.

    • xiexie

      Kyllästyin makaroniin ja ketsuppiin - painelin kiinalaiseen syömään...

    • hoit-su

      Laitoin uunipannun pohjalle hienoksi pilkottua sipulia ja kesäkurpitsaa, niiden päälle 4 tuoretta turskafilettä ( voi tietty olla muutakin kalaa). Siihen päälle sipulilla maustettua ruokakermaa ja uuniin noin 45 minuutiksi. Lisukkeena oli keitettyä porkkanaa ja perunaa. Maistui☺

    • kyökkipsykologiaa

      ihana helppo kanapasta - muutama kanafile wokkiin, ananasta, kuutioitu omppu, valkosipulia, kermaa, curryä, (suolaa, pippuria maun mukaan) ja hetki hauduttelua. toimii niin pastan kuin riisin kanssa.

    • pastailua

      Äyriäispastaa tuli tehtyä.

      • Sydän_Käyttöön

        Tiesitkö että yhtä äyriäiskiloa kohden kuolee 10 kiloa muita mereneläviä?


      • ei.meillä.kotona
        Sydän_Käyttöön kirjoitti:

        Tiesitkö että yhtä äyriäiskiloa kohden kuolee 10 kiloa muita mereneläviä?

        En kyllä näin tee. Teen ainoastaan äyriäiset.


    • metsänakka

      Tänään töiden jälkeen, heitän uuniin pussillisen kebablihaa ja toisen wokkivihanneksia, 10 min ja vähän salaattia viereen.

    • sitten.odotellaan

      Kanttarellipekonilaatikko lähti juuri uuniin. Naudanjauhelihaa, kuivajauhelihaa tasapainottamaan pekonin makua ja suolaisuutta, sipulia tietenkin, selleriä, vuohenjuustoa ja juustoa. Sinappikaalia makua antamaan, sinapinsiemeniä, hyvä tomaattipyre tietenkin pohjaan, souvlakia, tinjamia, mustapippuria, ripaus mietoa chiliä, valkosipulia, lihalientä, piranmelia, oreganoa, 2 eri kanamaustetta, katkarapu pastea, pippurisekoitusta ja ripaus grillin sopivia mausteita. Täysmaitoa niin, että muuttuu valkoiseksi. Saa hieman punertaa pekonista ja tomaattipyreestä johtuen. Makaroonia sekoittaen ja sen verran pintaan, että tulee muutamat tummemmat - vähän kontrastia pinnasta. Pintaan vielä juustokuorrute.

      Ensimmäiset 15 minuuttia 200 C, loppuaika 175. Saa hieman kuivua kasaan miedommalla lämmöllä.

      Nam. Kohta syödään

      • Hyistna

        Tiesitkö että pekonin syönti on yhtä epäterveellistä kuin tupakointi? Jos kuvittelet että kliinisesti masentuneen ja koko elämänsä kärsineen eläimen liha voi tehdä sinulle hyvää, kuvittelet väärin.


      • sikaanam

        tiedätkö monta nautaa lopetetaan parhaillaan jotta sinä saat kirjoitella eläinrakkaita runoja ruoka palstalla?eikö teille ole tuolla omia juttunurkkauksia? vai onko joku sotkenut siellä lihaliemillä?


    • Minä keitin lohikeittoa johon panin keittojuureksia, sipulia, valkosipulia, voita, ruokaöljyä pohjalle ennen lohen pilkkomista.
      Tietenkin sopivasti suolaa ja kaksi palaa kasvislientä mausteeksi ja pippuriseosta sekä vähän paprikajauhetta.
      Hyvää ja ravitsevaa oli..;;)))

    • Voipulla

      Sain katiskasta suunnilleen kilosen hauen. Paistan siis hauenpaloja ja sen lisäksi eilistä valkosipuli-kermaperunoita, ei mitään pakastetta, vaan itse valmistettua alusta asti. Hyvää ja huokeata.

    • Sosesoppa

      Just söin lihlapullia ja bataattiranskalaisia (pyöritin öljyssä ja lisäsin Herbamare-yrttisuolaa). Lisukkeena oli Hesburgerin paprikamajoneesia. Ai että!

      Eilen tein pyttipannutyyppistä safkaa lenkkimakkarasta ja pakastekasvissuikaleista.

      Kasvissosekeitto on myös yksi suosikkejani.

    • VEGAANItaivas

      Maissipastaa, tomaattikastiketta, herkkusieniä ja pinaattia. Eilen söin vegetable jalfreziä (mausteinen Intialainen ruoka) riisin kanssa, höysteenä avokadoa ja kirsikkatomaatteja. Sitä edellisenä päivänä söin chili con soyaa, eli chili con carnea jossa jauhettu ruumis on korvattu soijarouheella. Edes vannoutunut "lihansyöjä" ei olisi uskonut syövänsä kasvia lihan sijaan.

      Vegaaniruokavaliolle alettuani minulle on avautunut täysin uusi maailma täynnä uskomattomia makuja. Vasta nyt olen innostunut kokkauksesta, en melkein malta odottaa että pääsen tekemään seuraavan päivän aterioita. Penskana minut pakotettiin joka päivä syömään "tavallista" ruokaa, eli usein väritöntä liha/peruna/makarooniruokaa. Nyt ajatuskin lihan syönnistä oksettaa. Jättäkääpä liha ruokavaliostanne pois 2 kuukaudeksi ja kokeilkaa syödä sitä sen jälkeen. Tuntisitte ensimmäistä kertaa elämässänne, kuinka raskasta tavaraa se todellisuudessa kropallenne on. Ihmisen elimistö ei ole vieläkään sopeutunut sulattamaan eläinproteiinia tehokkaasti, ja seurauksena eläinten ja niiden eritteiden syömisestä on lukemattomat sairaudet, etupäässä syöpä ja sydän- ja verisuonisairaudet.

      Jos haluatte pysyä terveenä ja tehdä jotain valtavan hyvää elämässänne, jättäkää eläintuotteet vastedes kauppaan. Tai ainakin vähentäkää niiden syöntiä!

      • ounounounoup

        ihmettelen kovasti kun koitatte selittää että vannoutunut lihansyöjä ei huomannut eroa.. no. minusta siinä menee taas periaatteet perä..aatteeksi. minä itse kieltäydyn lihasta,enkä koita millään tekolihalla sitä korvata edes,saati uskotella sen olevan lihaa. se ei niitä nautaparkoja pelasta. eikä se että puhut ruokapalstalla "ruumiista".


    • kasvispihvienkaveri

      Tee porkkana-fetajuustopihvejä ja perunoita ja jokin hyvä kylmä kastike. Nam.

    • Lada-mieseisääliäkaipaa

      Tosimiehen burger:
      Avaa nötköttipurkki molemmista päistä, pullauta sisältö kokonaisena Reissumies-leipäsiivujen väliin ja nauti Lager-tyyppisen oluen kanssa.

      • chieffff

        vähä hyvä :) pakko koklaa..


    • arkiruokaa

      Kasviksia pannulle pilkottuna (voi käyttää pakastekasviksiakin), mausta soijalla ja pippurilla, lisää kinkkusuikaleet. Valmista n. 10 minuutissa.

      Keitä nuudeleita ja kun ovat valmiit, sekoita kasviskinkkusuikaleiden sekaan. Halutessasi lisää proteiinia, lisää raejuustoa päälle.

      Vähäkalorista, hyvää ja ennen kaikkea nopeaa!

    • perrtti

      söin tänään hampurilaisia,pitsaa,hernekeittoa ja pihviä.
      ai että mikä kakka siitä tuli! koko pöntöllinen ja se haju oli silmiinpistävä,NAM!! saispa tähän liitettyä kuvan.
      haluaako joku nähdä?

    • terveellistävihannesta

      osta venäjältä säilöttyä,lasipurkkiin tomatti porkkan valkosipuli kurkku kukkali sekoitus 71 rublaa 1.28 euroa,paistat ranskalaiset peruna uunissa vähän makkarapaloja.sitten lautaselle ja säilykkeitä purkista sekaan johan on namia.ei tarvitse laittaa kastiketta olllenkaan ja on hyvää.

    • vaihtelua_tulee

      Käy kalastamassa kirjolohi ja paista n. 30-40 minuuttia uunissa.

    • xxxxyyy

      Rössypotut.

    • isisransu

      kebab

    • mahtimahdi

      tule mina kebab kebab alennus vain 5 euro tuplaliha maksa 1 eur lisa tule nin saat pizan puoleen hinta.

    • ..;;))) Hyvä ravitseva lohikaeitto on suositeltava ruokalaji..;;)))
      Kattilan pohjalle pari ruokalusikallista ruokaöljyä, sen päälle noin 400 grammaa lohta, isohko sipule hienonnettuna, muutama valkosipulin kynsi hienonnettuna, keittojuureksia yksi pussillinen, perunoita pilkottuna, pippuriseosta oman maun mukaan, kasvisliemikuutioita 1-2 kpl hienonnettuna, vähän suolaa, voita ja vettä.
      Annetaan kiehua 15-20 minuuttia ja keitto on valmista nautittavaksi.
      Suosittelen sitä Sinullekin.

      • Jepsistä

        Lohikeitto on myös minun herkku. Itse lisään siihen koskenlaskija sulatejuustoa. Vie kuulemma kielen mennessään, eli hävyväksi todettu. Se ohje löytyy myös siitä pakkauksesta.


    • nojohanonjatekee

      Ensin pitäisi tietää, että mitä olet syönyt lähiaikoina ennenkuin mitään suosituksia voi kertoa.

    • chiefff

      perunasipulisekoitus auraa kermaa broikkupalaa ,curry/kurkuma ja j.raaste ja uuniin.ja eikun äänihuuleistoa kohti :)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sun ja kaivattusi

      ikäero? Kumpi vanhempi, m vai n?
      Ikävä
      78
      1438
    2. Kesän odotuksia hyrynsalmella

      Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla
      Hyrynsalmi
      10
      1358
    3. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      74
      1125
    4. Mikä on ollut

      Epämiellyttävin hetki sinun ja kaivattusi romanssissa?
      Ikävä
      109
      1049
    5. Katsotko mieluiten

      Kaivatussasi mitä?
      Ikävä
      62
      1027
    6. Tämän hetken

      Terveiset kaivatullesi ⬇️
      Ikävä
      67
      888
    7. Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan

      Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n
      Maailman menoa
      251
      857
    8. Vieläkö sä toivot

      Meidän välille jotain?
      Ikävä
      63
      835
    9. Pidätkö kaivatustasi

      Minkä vuoksi erityisesti? Mikä hänessä vetoaa?
      Ikävä
      31
      758
    10. Onko ikävä

      Yhtään?
      Ikävä
      46
      696
    Aihe