En tiedä missä on ongelma, kun kakkupohja on aina hiukan keskeltä lässähtänyt. Otan munat lämpimään veteen noin puoli tuntia ennen leipomista. Teen kunnon vaahdon ja lisään jauhot. Kaikki näyttää tässä vaiheessa hyvältä. Laitan kakun uuniin alatasolle. Se nousee normaalisti. Aukaisen uunin ekan kerran noin 5 minsaa ennen paistoajan loppumista. Jos kakku on kypsä, otan pois.
Lopputulos on siis aina se, että kakkupohja on vähän keskeltä lässähtänyt. Se on kyllä kypsä. Mistä tämä ilmiö johtuu? Miten tehdä täydellinen kakku?
Kuinka teet täydellisen kakkupohjan??
NeuvonTarpeessa
1
118
Vastaukset
- kylläseonnnistuu
Sulla on ohjeessa jotain vikaa, laitatko tarpeeksi leivinjauhetta suhteessa muihin aineisiin. Tai sitten liian iso vuoka.
Perussääntö kakkupojhaan se että vaikka 6 munan pohja, riko munat lasiin , saman verran sokeria toiseen ja vehnäjauhoja kolmanteen, 2 tl leivaria.
Jos teet jokun maito-rasva-suklaa sisälteisen pohjan googlaa ohje.
Leivonta on kemiaa, siinä ei voi oikaista . Irtopohjavuoka on hyvä ja tsekkaa uuni että on varmasti oikeat lämmöt.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1851354Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221158- 48874
- 70870
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53790Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva49753- 53732
- 60699
- 33692
- 47670