Tarkoitus oli tehdä nakkikastiketta, mutta ukko oli sitten koheltanut ja ostanut kuorellisia nakkeja. Mitenköhän kuoren saisi parhaiten irti, ettei nakin lihaa jäisi liikaa kuoreen? Kylmänä kun yrittää repiä, niin kuori joko katkeaa tai sitten lähtee nyhtämään itse nakkia, jos liian syvältä aloittaa. Pitääkö näitä sitten keittää ensin?
Nakkien kalttaaminen
4
649
Vastaukset
- voihyvääpäivää
Vain ääliö kuorii nakit nakkikastikkeeseen
- kokemusopettaa
Nyt on kyllä turhan tieteellisesti lähdetty liikkeelle :). Nakit paloiksi, ruskistus pannulla ja sitten keittoon kiehumaan, tai kuten tässä tapauksessa kastikkeeksi. Ilman turhia pohtimisia. Ei se niin vakavaa ole. Nakeissa kun yleensä ohut luonnonkuori, joten ei niitä tarvitse kuoria. Sitä paitsi, kuorelliset nakit ovat esim. keitossa paljon paremman makuisia jostain syystä kuin kuorettomat... Jos makkarakastikkeen tai keiton tekee lenkkimakkarasta, niin siinä tapauksessa kannattaa kuoria paksumpi, muovisempi (?) kuori pois ennen kuin ruskistaa lenkkimakkaranpalat pannulla joko keittoa tai kastiketta varten.
- Helly.Hansen-Squamish
Onko hookoon sinisen kuori syötävää? Perunat pitäisi ainakin syödä kuorineen, koska parhaat ravintoaineet ovat juuri kuoressa.
- ihan-tumpelo
Kädettömille valistusta. Hyvä!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 781438
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101358- 741125
- 1091049
- 621027
- 67888
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n251857- 63835
- 31758
- 46696