Moi!
Mietiskelin tuossa, että jos kotona valmistaa jukurttia ja ottaa sen juuren aina edellisestä satsista, niin eikö se ole aika vaarallista? Mietin vaan, että eikö se ole täydellinen paikka myös muille vaarallisille bakteereille lisääntyä, kuin just jukurttibakteereille? vai eliminoiko ne jotenkin toisiaan? Nopeella logiikalla ajattelis, että kotioloissa helposti pääsee joku väärä bakteeri sekaan, joka sit aina vaan lisääntyy ja lisääntyy...
Jukurtin valmistus
Jukurtti
1
106
Vastaukset
- minmä_itse
Jogurtti kotikonstein
http://kysymammalta.blogspot.fi/2009/09/jogurtin-valmistus-kotona.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911254Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221108- 48824
- 70820
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53760Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50695- 33672
- 60659
- 52637
- 50625