Olen päässyt kokkailuharrasuksessani jo sen verran pitkälle, että olen alkanut vääntämään itse makkaroita alusta alkaen. Tuo oli ensimmäisellä yrittämällä kuitenkin aika isotöinen homma eikä lopputulos ollut sittenkään kovin ihmeellinen. Kiinnostaisi tehdä esim tuollaisia mausteisempia makkaroita tyylinn chorizo tai salsiccia.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chorizo
https://en.wikipedia.org/wiki/Italian_sausage
http://ostamakkaraa.org/muut-ulkomaalaiset-makkarat/
Olisiko jollain antaa täsmällisiä suomenkielisiä ohjeita ja mieluusti niin, että niissä otettu huomioon minkälaisia raaka-aineita Suomessa on kohtuullisella vaivalla saatavissa.
Makkaroiden tekeminen itse alusta alkaen
Omanelämänsäsnellman
1
154
Vastaukset
- itseveivattu
Perusohje
http://www.iltasanomat.fi/ruokala/resepti/art-1443765273049.html
Chorizolla tarkoitetaan savustetulla paprikalla maustettua porsaanmakkaraa.
http://www.mytaste.fi/click/index/175254/lautasella.blogspot.fi
lisää Chili, paprika, valkosipuli , mustapippuri makusi mukaan.
http://www.mytaste.fi/click/index/175254/lautasella.blogspot.fi
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1961523Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231278- 521042
- 72955
Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva52873- 58873
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53840- 102824
- 82820
- 42804