Sain pari vanhaa valurautaista lettupannua, mutta onnistun polttamaan niin letut kuin esimerkiksi kananmunan vain pannuun kiinni. Koitin rasvailla pannua öljyllä, mutta ei opua. Pinnassa on jonkin verran naarmua, mutta ei nyt käyttökelvottomalta näytä. En siis osaa käyttää. Mikä neuvoksi vai onko valuraudalla paistaminen todella nöin vaikeaaa?
Valurautainen lettupannu!
2
291
Vastaukset
- Avuksisinulle
Hei, se pannu pitää käsitellä rasvalla eli kuumentaa se sian ihralla sitä saa kyllä marketeista. Ja sitten kun paistaa niin pitää laittaa aina ennen jotain rasvaa, vaikka Flora Gulinessea juokseva rasva, mikä antaa ihan hyvän maun ja helppo käyttää. Paiston jälkeen pyyhkii talouspaperilla ylimääräiset rasvat ja vähän huuhtelee kuumalla vedellä, mutta ei saa pestä pesuaineilla ja sen valurautapannun pitää jäädä niin kuin rasvaiseksi. Että siihen jää sellainen suoja, niin on sitten seuraavalla kerralla jo helpompi käyttää. Opettelu tekee mestarin siinäkin lajissa.
- KuumaPannu
Pannu pitää kuumentaa ensin kunnolla, muuten ruoka tarttuu kiinni.
anna lämmetä kunnolla ensin ennen kuin alat paistamaan.
Ei siinä sen kummempaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911264Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221108- 70830
- 48824
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53770Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50695- 33672
- 60659
- 52637
- 50635