Aina kun ostaa kananmunia isoissa edullisissa pakkauksissa niin osa hajoaa jo kun laittaa ne kuumaan veteen vaikka laskee kauhalla huolella. Kun ostaa pienissä 6 kpl pakkauksissa niin kuori on kestävämpi. Onko jokin laite jolla munat tutkitaan ja ohutkuoriset laitetaan isoihin pakkauksiin vai mistä johtuu. Luomumunissa on kaikkein kestävin kuori olen huomannut mutta vaikkapa vapaan kanan munissa ei ole eroa häkkimuniin.
Kiehautan veden, otan liedeltä ja sitten lasken munat siihen kauhalla ja annan munien olla vedessä 20min jolloin ne ovat kovia. En kokkaa kiehuvassa vedessä, sillä sitä mylläystä mitkään munat eivät kestä.
Kananmunien kuori
AinakoNäinOllut
1
121
Vastaukset
- kanaämmä
Ne isoissa pakkauksissa myytävät ovat kookkaampia vanhemman kanan munimia munia. Keität ne täysin väärin. Isommissa munissa korostuu lämpöeron vaikutus. Siinä syy. Munia ei ensinkään tarvitse laittaa edes jääkaappiin, saatikka sitten kylmänä kiehuvaan veteen. Paras lopputulos on kun laitat huoneenlämpöiset munat huoneenlämpöiseen veteen ja sitten kattila tulille. Heti kun kiehahtaa, niin lämpö pois ja 7-10 min vedessä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 723043
- 552685
Kuoleman pelko katosi
Olen pelännyt koko elämän ajan kuolemaa mutta yhtäkkiä kun hindut paljastivat totuuksia uskonnoista noin aloin yhtäkkiä4322295- 792178
- 951976
- 361803
- 121566
Kuhmolainen on selvästi kepun lehti
Kuhmolaise etukannessa oli Kuva kun Jaskalle annettiin karhu patsas.mutta kukmolaislehti oli niin kepulainen että Jaskan171527Ei mun tunteet
ole mihinkään kadonnut. Enkä mä sua inhoa tai ole kyllästynyt. Mä ymmärsin, ettet ole kiinnostunut minusta, ainakaan sil301360Mitä nämä palautteet palstalla ovat?
Joku uusi toimintatapa rohkaista kirjoittajia vai mistä on kyse?291329