Ajattelin kokeilla itse tehdyn makkaran savustamista. Kuinka pitkä savustusaika ja mikä lämpötila?
Makkaran savustaminen?
4
6794
Vastaukset
- nakkisavu
Kyseessä lienee vielä raaka makkara? Pidä saman verran ja samassa lämpötilassa kuin vastaavan kokoisia fisujakin. Nakkeja näkemättä savustelisin kolme varttia keskikovaa hieman miedommassa lämpötilassa.
- Anonyymi
Just joo, eipä tuosta juuri hyötyä ollut.
- Savumiäs
Justiinsa savustelin chorizo raakamakkaroita. Noin tunti ja 85-90 astetta. Hyvää tuli.
Savusta neljä tuntia. Aloituslämpö 60C ja tunnin välein lämpötilan nostaminen niin, että lopussa lämpötila on 80C. Linkissä on hyvä ohje puolalaisen kielbasan tekemiseen. Näin matala lämpö ja pitkä savustusaika edellyttää nitriittisuolan käyttöä. Nitriittisuolan etuna on lisäksi se, että kypsä makkara on punertavaa eikä harmaata.
https://tasteofartisan.com/best-polish-kielbasa-recipe/
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911274Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221118- 48844
- 70840
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53780Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50715- 33682
- 60679
- 50655
- 52647