Maustaa maltillisesti, ei peitä mausteilla liikaa ruoan makua.
Ei keitä esim liian kypsäksi makaroonia/pastaa.
Osaa suunnitella menuja.
Osaa kehitellä erilaisia reseptejä.
Kokeileva. Kokeilee monenlaista.
Keksii, ideoi.
Ylikypsä kinkku tai medium, aivan sama, se on ton suhteen mielipideasia, mutta ylikypsä pasta on virheellinen juttu.
Eikö?
Hyvä kokki myös pitää huolta hyvästä tiimihengestä työpaikalla.
Huumoria pitää olla.
Pitää olla tarpeeksi jämäkkä, muttei kiusaava.
Hyvän kokin ois syytä olla perillä eri valtioiden ruokakulttuurista.
Se on aina sivistävää!
Hyvä kokki käyttää suolaa tarpeeksi, ei liikaa tai ei liian vähän.
Hyvä kokki tarkistaa usein maut.
Hyvä kokki on bakteerikokki.
LOl . Tää viimeinen komma oli puhdasta huumoria.
LOL. Tyypillistä mun huumoria.
Hah.
Hyvä kokki on myös nopea, tekee eri tavalla kaikkea.
Esim juustokakun voi loihtia eri tekotavalla.
Esim juustokakun voi kehitellä suoraan annosmaljoihin. Ei oo pakko tehä siitä juustokakkua, mutta tekee sen samalla reseptillä, samat tarveaineet siis kuten juustokakussakin, mutta tekee sen eri MUOTOOn.
Minusta hyvä kokki on tällainen=
iltapalaperse
0
67
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 712983
- 462604
Kuoleman pelko katosi
Olen pelännyt koko elämän ajan kuolemaa mutta yhtäkkiä kun hindut paljastivat totuuksia uskonnoista noin aloin yhtäkkiä4322245- 792158
- 951966
- 321732
- 121546
Kuhmolainen on selvästi kepun lehti
Kuhmolaise etukannessa oli Kuva kun Jaskalle annettiin karhu patsas.mutta kukmolaislehti oli niin kepulainen että Jaskan171497Mitä nämä palautteet palstalla ovat?
Joku uusi toimintatapa rohkaista kirjoittajia vai mistä on kyse?291319Ei mun tunteet
ole mihinkään kadonnut. Enkä mä sua inhoa tai ole kyllästynyt. Mä ymmärsin, ettet ole kiinnostunut minusta, ainakaan sil271308