Ribbsien keittäminen hernekeitossa

Anonyymi

Kaksi herkkua yhdellä kertaa. Hernesopan liemeen liukenee maan mainon makuista Ribsimehua, ja Ribsit pehmenevät hellässä hernehauteessa grillauskuntoon.

8

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Stoop! Nyt tulee liian mausteista lihaa! Laita keitin liemeen 10 pippuria, tuplamäärä herneitä ja 5 litraa vettä. T. Rosson kokki.

    • Anonyymi

      Cantina Westin taru on loppumassa, joudut menemään nyt oikeaan ravintolaan.

      Eilen possun ribsit poppamiestä vapaasti mukaellen. Tapoja on niin monia, poppamiehelläkin on monta eri ohjetta, tässä yksi.
      https://www.poppamies.fi/resepti-grillista-ja-nuotiolta/poppamiehen-rapeat-ribsit/

      Vuorokausi kuivamarinoituna jääkaapissa. 3h uusinssa 110°C, ritilän päällä, alla valkosipulia ja mausteita liemessä, folio päällä. Uunista ulos ja paloittelu sekä uudet mausteet grilliin noin 20min - jos tämä ei maistu, parempi olla ilman.

      Aivan järjettömän hyviä olivat.

      • Anonyymi

        Typo: uunissa, ei uusinssa. Herkku sokaisi näön..
        Ps en jää kaipaamaan tequila-tyttöjä ja heidän mauttomia huutojaan.


      • Anonyymi

        Tuo toimii. Omaan päähän ei mahdu miten joku ei ymmärrä että keittäminen tai hauduttaminen nesteessä on uuttamista, erityisesti ohuesta ribsistä siirtyvät maut nesteeseen eikä liemestä lihaan. Uunitus ei tee tuota eikä liha kuiva tiivissä astiassa tai foliossa. Paitsi että uitat näköjään tuon sittekin liemessä kuiva marinoinnin jälkeen mikä on ihan päätöntä. Luota vaan siihen että astiassa riittää tilkka nestettä, desi tai alle sitäkään tarvita. T. Sivullinen


      • Anonyymi

        Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.

        I see. Tuon soisi keittomiesten lukevan.


    • Anonyymi

      ostakko sää purkki keittoo mää aina teen herneitä ite

    • Anonyymi

      Hernekeiton voi vielä levittää pitzapohjan päälle, ripottelee päälle hieman arkijuustoa ja uuniin. Lapsetkin tykkää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut

      Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/
      Ikävä
      197
      1545
    2. Miettimisen aihetta.

      Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.
      Ikävä
      123
      1288
    3. Mitkä on 3 viimeistä sanaa

      sun ja kaivattusi viesteilyssä? Ensin sun, sitten kaivatun?
      Ikävä
      52
      1052
    4. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      72
      975
    5. Hakeudu hoitoon.

      En oo kiinnostunut susta.
      Ikävä
      58
      883
    6. Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle

      Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva
      Ikävä
      52
      883
    7. Mikä on ollut

      Epämiellyttävin hetki sinun ja kaivattusi romanssissa?
      Ikävä
      105
      865
    8. Just nyt mä

      En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman
      Ikävä
      53
      840
    9. Sun ja kaivattusi

      ikäero? Kumpi vanhempi, m vai n?
      Ikävä
      42
      834
    10. Piristä mua ystävä

      Hyvä💫...
      Ikävä
      82
      820
    Aihe