Moni on jättänyt joulukinkun liian raa'aksi sisältä kun on alettu leikkaamaan.
Pitäkää sitä kinkkua uunissa tarpeeksi pitkään. Ei sitä voi ajalla pilata, mitä mureampaa sitä parempaa.
Joulukinkku ei koskaan voi olla liian kypsä
4
117
Vastaukset
- Anonyymi
Niin ja sen 12 kilon tai pienemmän kinkun voi kantaa kaupasta suoraan uuniin, tulee vähintään yhtä hyvää kuin sulaneessa, ottaa vaan paljon kauemmin aikaa, silläkään ei ei ole merkitystä.
- Anonyymi
Hyvä ohje, ja sama koskee kaikkea lihaa. Telkassakin näytetään kuinka hienoissa ja kalliissa ravintoliassa tuodaan pihvit puolikypsinäverta tirskuvina könttein. Ihan kuin ei olisi aikaa paistaa niitä kunnolla kypsäksi. samoin kanan kanssa, kunnolla kypsäksi ja kymmenen minyyttia päälle varmuuden vuoksi.
- Anonyymi
Mene hyvä ihminen ravintolaan ja tilaa pihvi mediumina, et sen jälkeen kypsää pihviä halua.
Sian- ja broilerinliha on tietenkin aina kypsennettävä läpikotaisin.
- Anonyymi
77 asteessa kinkku pois uunista ja verkon irroitus . Aattona ennen syöntiä kinkulle kuorrutus ja puoleksi tunniksi uuniin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911294Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221128- 48854
- 70850
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53780Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50725- 33682
- 60679
- 50665
- 52657