Ostin maraboy maitosuklaa levyn mietein ostaako fazer sinisen suklaalevyn mutta päädyin maraboyhin mutta maraboy onkin parempaa suklaata eli onko fazerin suklaan maku muuttunut ei ole sama kuin ennen eli ei maistu miltään mautonta jotain on tapahtunut
Mitä on tapahtunut
33
1626
Vastaukset
- Anonyymi
Ja ei ole tuplakaan enään niin hyvää kuin oli ennen samoin amerikan pastillit jotain on tapahtunut
- Anonyymi
Tarkoititko Markoboy?
- Anonyymi
Oliko tuo pakko sanoa nyt naiset ei muusta sitten puhukkaan markoboy vei ja vie naisten sydämmet niin markoboyn naiset haluaa omita hänessä on näköä ja on julkkis ja jännämies miksi ätmit ei kelpaa naisille
- Anonyymi
Mara-boy
Olet näköjään saanut koronan. Makuaisti mennyt...
- Anonyymi
En ole mutta sininen suklaa ja tupla ja amerikan pastillit oli ennen että pakko saada lisää mutta ei enään sininen on mautonta ja tupla on mauttomampaa kuin ennen ja amerikan pastillit muuttui kun kuori menee murenee ja maku muuttui samalla ja huonoon suuntaan
Anonyymi kirjoitti:
En ole mutta sininen suklaa ja tupla ja amerikan pastillit oli ennen että pakko saada lisää mutta ei enään sininen on mautonta ja tupla on mauttomampaa kuin ennen ja amerikan pastillit muuttui kun kuori menee murenee ja maku muuttui samalla ja huonoon suuntaan
Reseptejä halpuutettu, kookoksen osuutta vähennetty, sokerimäärää pienennetty ja tyhjää höttöjauhoa lisätty.
Esimerkiksi aidon kerman korvaaminen maitojauheella ja rypsiöljyllä pilaa monen vanhan herkun. Myös voi on aina voita, ei sitä mikään voita.- Anonyymi
Kollimaattori kirjoitti:
Reseptejä halpuutettu, kookoksen osuutta vähennetty, sokerimäärää pienennetty ja tyhjää höttöjauhoa lisätty.
Esimerkiksi aidon kerman korvaaminen maitojauheella ja rypsiöljyllä pilaa monen vanhan herkun. Myös voi on aina voita, ei sitä mikään voita.Tuo on totta ennen esim kermamunkeissa oli kermavaahtoa ja hyvii nykyään greemiä ja oksennus olo tulee kun syö mutta greemi ei maksa mitään eli puhut totta ja asiaa
- Anonyymi
Sama juttu ennen oli munkeissa taikinassakin sokeria ai että oli hyviä mutta nykyään taikinasta puuttuu makeus ja pinnalla vain sokeria ja taikina mautonta eli ennen munkit oli munkkeja ja tosi hyviä nykyään mautonta
- Anonyymi
Niin joko raaka-aineista säästetään tai makumieltymykset on muuttuneet tai makuaisti on heikentynyt. Koronan lisäksi hajuaistia heikentää Alzhaimerin tauti. On sen ensioireita. Hajuaistin heikkeneminen vaikuttaa myös makuaistiin.
- Anonyymi
Joo amerikan pastillit ne kyllä ovat hyviä sduklaata sisällä isoissa tableteissa :D
- Anonyymi
Minä en pysty syömään ollenkaan nyt sokeripitoisia juttuja koska hammasjuttuja... mutta Fazer tekee myös Fazerina-kahvikeksejäkin joita tarjosin isännälle kerran, ja muitakin keksi-karkkeja.
- Anonyymi
Gifu Potku nätti rasia nappulaa pianamalla tulee pillerfi eli sisun tabletti :D
Oli tarjouksessa piti ostaa ja testata. Ennen oli irtokarkkejakin kaikenlaisia ja maistuivat hyviltä. Ennen oli myös erilaisia mehujäitä, joita lapsena kesällä syötiin, kun oli helle. Nyt monet irtokarkit ei enää maistu hyviltä ja mehujäitäkään ei ole enää niin monenlaisia. Vai maistuiko lapsen suussa kaikki vain paremmalta ja näyttikö muutaman mehujäänkin valikoima isolta? Onko aika kullannut muistot?
- Anonyymi
Ei ole ennen oli parempia ja karkit oli karkkeja mutta ei ole nykyään niin ennen vanhaan lapset söi kunnon karkkeja ja jäätelöitä oli sokeria voita kermavaahtoa aitoa ja lapset voi hyvin ja aikuisena oli riskejä ja elivät pitkään nykyään ei sokeria lisäaineita diabetestä syöpää kuolee nuorena lapset voi huonosti eli ennen oli paremmin
En maista oikein eroa Fazerin sinisen ja jonkun muun samantyyppisen, mutta erimerkkisen maitosuklaan välillä. En aina eri merkkien tumman suklaankaan. Monet elintarviketuotteet ja juomat maistuu melko samalta, jotkut juustot maistuu ja jotkut oluet ja siiderit myös. Miksei panosteta enemmän makuun ja niiden eroavaisuuteen vai tuleeko mausta väistämättä sama, jos samankaltaiset raaka-aineet pohjalla?
- Anonyymi
amerikan pillerit tai no suuret tabletit aika herkullisia kyllä yleensä.
- Anonyymi
Marabou suklaa maistuu saippualta. Fazerin sinistä ei voita mikään.
- Anonyymi
Asun ulkomailla mutta täällä joistain isommista kaupoista saa Fazerin suklaata. Sitä ostan kerran viikossa herkutellakseni, ja aivan ihanaa on!
Muksuna tykkäsin Marabousta mutta en enää. Kauhean makeaa, ei suklaan makua pelkkää sokeria.
- Anonyymi
Oikeasti on todella hyvä idea Fazerilta tehdä keksejä niistä karkeista, kuin vihreät kuulatkin keksin täytteenä, ammattilaiset herkkujen tekemisessä. Fazer Mint -pikkupatukoista keksejä, en tiedä mitenkähän ne sopisivat johonkin, samalla tavoin kai kuten vihreät kuulatkin täyte mutta pitäisi olla tummaa se suklaakuorrute mintun kanssa.
- Anonyymi
Olisko sulla kenties makuaisti muuttunut sokerin suhteen? Sokeri on sellanen, jonka kanssa toleranssi nousee helposti, jos syö paljon makeaa. Se myös laskee nopesti, kun jättää makeita pois. En oo ite huomannu makumuutosta fazerin suklaissa. Marabou on myös edelleen ihan liian makeaa suklaata mun makuuni, kuten se on aina ollu.
- Anonyymi
Jokin aika sitten Fazer alkoi tekemään niitä pieniä suklaapatukoita, ostin silloin niitä kaikkia 4kpl, oikein valikoin JIM ja kaikkia mitä kaupoissa oli 4kpl, helppo maistaa erilaisia kun on niitä pieniä, ja Da Capo kaikkia mitä on, maistelin niitä, joka tuokin hyvä keksintö Fazerilta.
- Anonyymi
Silloin joo kun ostin paljon noita minisuklaa-patukoita, niin tokaisin myyjälle että: karkkipäivä, naurahti myyjä tyttö jotain että: niin näyttää olevan.
Mä en oo ainakaan huomannu et kummankaan suklaan maku olisi mitenkään muuttunut, tosin aika harvoin syönkin mitään levysuklaata, kun yritän välttää ettei tulisi lisää kiloja. Jos suklaata tekee mieli, pyrin ostaan niitä maraboun choko moment -keksejä, joista kerralla syön kaksi. Se riittää tyydyttämään suklaahimon. Ehkä se onkin syynä, et kun vähemmän syö mitään sokeripitoista, pysyy niiden maku ennallaan. Aika harvoin syön mitään pullaa tai keksejäkään, kun on tottunut juomaan pelkän kahvin ilman mitään makeita mukana, ja myös sillä yritän pitää kiloja kurissa.
Itse asiassa mulla on ollut suurin piirtein joulukuun puolesta välistä kaks fazerin 250 gramman -siis niitä joita saa joko laivalta tai ärrältä 4kpl/10€- sinistä suklaalevyä koskemattomana keittiön pöydällä. Jos ne olis sängyn vieressä, ne olis jo ajat sitten syöty. Kaikkialla muualla herkut säilyy koskemattomana paitsi makkarissa, jossa tulee kirjaa lukiessa herkuteltua.
Karkkia tulee vielä harvemmin ostettua, ja jos ostan jotain, ostan 2-4 kiloa kerralla; yhtä ja samaa laatua, eli Djungelvrålin salmiakkiapinoita. Niitäkin tulee naposteltua silloin tällöin, ja kahden kilon laatikko riittääkin ehkä pari kuukautta ellei enemmän.Tuli pieni ajatusmoka noiden choko moment -keksien suhteen, joten selvennän hieman mitä tarkoitin. Yhdessä paketissa on siis kuusi aika kookasta folioon yksittäispakattua keksiä. Kun sanoin että syön kaksi kerralla, en syö kahta kuuden pakettia kerralla, vaan kaksi keksiä kerralla.
- Anonyymi
Marabou on parempaa. En oo koskaan tykännyt Fazerin sinisestä, koska siitä jää jotenkin karvas jälkimaku suuhun.
Marabout taas ovat suussasulavia ja maukkaita. Myös Maraboun sveitsipähkinä suklaa on parempaa, kuin Fazerin vastaavat.
Leivonnassa Fazerin taloussuklaa kyllä toimii. - Anonyymi
Eihän Fazerin Sininen ole ennenkään maisunut miltään. En osta sitä koskaan, jos joku tarjoaa niin otan yhden palan kohteliaisuudesta, mutta itse ostan tummaa suklaata.
- Anonyymi
Virus on poistanut makuaistisi jos olet ollut euroopassa varsinkin englannissa joskus viimevuoden aikana.
- Anonyymi
Ei edes aito kaakaojauhe maistu enää samalta kuin ennen, maku on jotenkin pistävämpi mutta silti mauttomampi kuin ennen. Sama juttu suklailla ja suklaakekseillä. Itse epäilen että kaakao on väärennettyä, jollain jatkettua, eikä aidosta kaakaopuun hedelmästä tehtyä.
Mausteethan on yksi väärennetyimmistä ruokaryhmistä. Kallista raaka-aineesta saadaan enemmin voittoa kun siihen lisätää jotain halpaa tai korvataan kokonaan jollain muulla. Kuvittelin pitkään että en vain enää tykkää samalla tavalla suklaasta kuin ennen, mutta näköjään moni muukin on tuon mauttomuuden maistanut. Enkä todellakaan ole koskaan syönyt suklaata ylettömästi, vaan vain hyvin harvoin.- Anonyymi
En ole enää vuosiin ostanut kyseisiä tuotteita juuri siitä syystä.
Ritter Sport Praline on parasta suklaata ikinä! Njamnjam!😋👍🇩🇪
- Anonyymi
Minusta fazer edelleen se ykkönen mutta ei marabou huonoa ole, ihan hyvää sekin ja niillä on niitä hyviä makuyhdistelmiä paljon. Ja mieluisia ne.
- Anonyymi
Fazer on ehkä jonkun verran muuttunut huonompaan mutta silti minusta vielä ihan hyvää maistuu kyllä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911264Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221108- 70830
- 48824
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53770Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50695- 33672
- 60659
- 52637
- 50635