Ravintola alalla on varaa pitää ravintolat suljettuina
Ravintola yritykset ovat vuosikymmeniä käärineet rahaa isoilla myyntikatteilla. Olut maksaa ravintolassa ainakin kolminkertaisen hinnan mitä sama olut määrä maksaa elintarvikeliikkeissä. Ja ravintolat ostavat vielä tukusta oluen eivät maksa samaa hintaa, kun asiakkaat maksaa kaupoissa oluesta. Ja olut myydään suurimmaksi osaksi ponnepulloista, mistä saa olutta paljon ja edullisesti. Tämä olut ei ole laadullisesti eikä maultaan läheskään samaa luokkaa mitä on elintarvikeliikkeissä tölkissä myyty olut. Minuutissa voi tarjoilija myydä useita kolpakoita näistä ponnepulloista. Tarjoilija kyllä nopeasti ansaitsee palkkansa. Miksi ravintolat ja hotellit eivät käytä nyt tilaisuutta hyväkseen ja saneeraa tilojaan? Nyt saisi urakoitsijat tosi halvalla. Kun ravintoloiden myynti on jälkeen koronan palannut suureksi silloin on ravintoloilla kyllä varaa pitää ravintoloita suljettuna ja saneerata tilojaan.
Ravintoloissa on koronan leviäminen tosi vaarallista, kun asiakkaat ei voi maski päässä syödä eikä juoda. Ja juopuneilla kontrolli häviää päihtymisen ansioista. Eikä turvaväleistä ole sisätiloissa mitään hyötyä, koska virus jää sisätilaan pitkäksi aikaa. Lähes kaikissa Euroopan maissa on ravintolat suljettu. Hollanti mikä on tässä ravintola asiassa liberaalein maa. Sielläkin on ravintolat suljettu. Miksi Suomessa asiasta nostetaan suuri haloo? Itse en vakaumukseni vuoksi käy ravintoloissa, mutta pelkään, että siellä käynyt tartuttaa minuun koronan.
Ravintoloilla on varaa pitää ovet kiinni
5
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Yrittäminen sisältää riskin ja nyt on realisoitunut pandemiariski. Toivottavasti tilanne saadaan kohtuu nopeasti haltuun rokotuksilla, rajojen pakkotoimilla jne. jotta myös ravintolat voivat jatkaa toimintaansa, ja maan talous ei ota liikaa osumaa. MaRan Timo Lappi on tosin kepun elinkeinoministeri Mika Lintilän kanssa lobbauksella jouduttanut toisen aallon pääsyä Suomeen matkustusrajoitusten hölläämistoimillaan, joten osittain tässä on osunut omaan nilkkaan omat mokailut.
- Anonyymi
Entäs ne ravintolat jotka eivät ole olleet olemassa vuosikymmeniä vaan jotka on perustettu esimerkiksi kesällä 2019? Millä voitoilla niiden pitäisi elää kun eivät ehtineet saada edes liiketoiminnan alkuun liittyviä kustannuksia myynnillään vielä katettua?
- Anonyymi
Ravintolat ovat ykköseliittiä harmaan työvoiman käytössä.
- Anonyymi
Nykyään ei tiedä enää mitä kissanlihaa tarjotaan jos käy safkalla jossain...joten en todellakaan käy, voi vaikka löytyä röökinnatsa muusista...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nykyään ei tiedä enää mitä kissanlihaa tarjotaan jos käy safkalla jossain...joten en todellakaan käy, voi vaikka löytyä röökinnatsa muusista...
Bon apetit vaan
https://www.youtube.com/watch?v=Oq4yUQ6-GCQ
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 723043
- 552685
Kuoleman pelko katosi
Olen pelännyt koko elämän ajan kuolemaa mutta yhtäkkiä kun hindut paljastivat totuuksia uskonnoista noin aloin yhtäkkiä4322295- 792178
- 951976
- 361803
- 121566
Kuhmolainen on selvästi kepun lehti
Kuhmolaise etukannessa oli Kuva kun Jaskalle annettiin karhu patsas.mutta kukmolaislehti oli niin kepulainen että Jaskan171527Ei mun tunteet
ole mihinkään kadonnut. Enkä mä sua inhoa tai ole kyllästynyt. Mä ymmärsin, ettet ole kiinnostunut minusta, ainakaan sil301360Mitä nämä palautteet palstalla ovat?
Joku uusi toimintatapa rohkaista kirjoittajia vai mistä on kyse?291329