Kun lämmitän ruokaa mikrossa ja samalla lautasella on myös tomaattia, niin miksi tomaatti muuttuu maultaan kitkerämmäksi, kuin että laittaisi tomaatin lautaselle jälkikäteen lämmittämättä?
Miksi tomaatti kitkeröityy
Anonyymi
2
79
Vastaukset
- Anonyymi
Jokin kuumennuksen aiheuttama kemiallinen reaktio, joka vaikuttaa tomaatin makuun?
- Anonyymi
Varmaan näin. Onhan kerrottu, että jotkin tomaatin aineosat tulevat vasta kuumennuksen jälkeen ihmiselle hyötykäytettävään muotoon. Voisiko tämä olla se makuunkin vaikuttava tekijä?
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1981562Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231298- 531077
- 72975
Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva52893- 58893
- 106882
- 45879
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53850- 82820