Netistä löysin vain valmistuksellisen eron, jogurtti hapatetaan säiliössä, maitorahka myyntipaketissa. Käytetäänkö erilaisia apukemikaaleja tai eri suuruisia määriä niitä?
Täällä
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta-poytaan/elintarviketeollisuus/elintarvikkeiden-valmistus/maitotuotteet mainitaan jogurtti sekä maitorahka jonka sanotaan olevan rahka juustoa. Ovatko jogurtti ja 250g purtilossa oleva maitorahka lainkaan vertailukelpoisia tuotteita?
Mitkä ovat jogurtin ja maitorahkan ravitsemukselliset oleelliset erot
Anonyymi-ap
0
708
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911274Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221118- 48844
- 70840
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53770Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50715- 33682
- 60679
- 50655
- 52647