Poriin avataan georgialainen ravintola

Anonyymi-ap

Satakunnan Kansa kertoo 12.11.2024 nettisivuillaan, että Poriin avataan georgialainen ravintola Antinkadulle. Paljon muita etnisiä ravintoloita Pori on nähnyt, mutta tämä on jotain uutta. Aiotko käydä kokeilemassa?

56

3190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hienoa! Onko antaa paikan nimeä?

      • Anonyymi

        Ravintola Sairme


    • Anonyymi

      Porilainen positiivisuus ja kannustavuus tulee esiin SK:n kommenteissa: "Ei tule menestymään, koska jo nyt ruokaravintoloita liikaakin Porissa..
      Alle vuodessa lopettaa toimintansa, vaikka kuinka olisi reseptit isoäidin peruja." kirjoittaa joku SK:n lukija.

      Tältä pohjalta on hyvä polkaista ravintola käyntiin.

      • Anonyymi

        Joidenkin putiikkien ei ole tarkoituskaan menestyä.

        Ulkomailta tuleva ei maksa samaan tapaan veroja kuin kantis,
        Valtion puolelta annetaan verohelpotusta pari vuotta ja sen jälkeen toiminta jatkuu uudella tavalla.Voidaan tehdä 7Eur/kebsuannos tarjouksia joista puolet menee muovipussukkaan puolet kassaan.Pussukoita sitten ajetaan iltasella eri autoja käyttäen kotiin jemmaan tyynyn sisään.

        Jokin aika sitten oli keskustan pizzeria onnistunut tyynyttämään 100,000Eur maksamattomina veroina.En näe lappua luukulla missään keskustan kebsulassa.Onko serkkupoika uusi toimari ja homma jatkuu?

        Georgian firmasta en tiedä mikä se on, mutta kuulostaa oudolta laittaa uusi firma alueelle jossa joka kadunkulmassa on etnistä ravintolaa jo ennestään.Nepalit ja napolit on kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joidenkin putiikkien ei ole tarkoituskaan menestyä.

        Ulkomailta tuleva ei maksa samaan tapaan veroja kuin kantis,
        Valtion puolelta annetaan verohelpotusta pari vuotta ja sen jälkeen toiminta jatkuu uudella tavalla.Voidaan tehdä 7Eur/kebsuannos tarjouksia joista puolet menee muovipussukkaan puolet kassaan.Pussukoita sitten ajetaan iltasella eri autoja käyttäen kotiin jemmaan tyynyn sisään.

        Jokin aika sitten oli keskustan pizzeria onnistunut tyynyttämään 100,000Eur maksamattomina veroina.En näe lappua luukulla missään keskustan kebsulassa.Onko serkkupoika uusi toimari ja homma jatkuu?

        Georgian firmasta en tiedä mikä se on, mutta kuulostaa oudolta laittaa uusi firma alueelle jossa joka kadunkulmassa on etnistä ravintolaa jo ennestään.Nepalit ja napolit on kaikki.

        Porissa ravintolan avaava yrittäjä pyörittää Tampereella Rioni nimistä georgialaista ravintolaa. Kävin siellä kesällä syömässä, samoin kuin Tampereen toisessa georgialaisessa ravintolassa Tbilisissä. Kummassakaan paikassa ei pyydetty maksamaan käteisellä. Kortilla maksoin molemmissa, tippiä jätin ja kuitinkin sain mukaani. Ei jäänyt sellaista oloa, että veronmaksussa oiotaan, mistä tosin korttimaksumahdollisuus ja kuitin saaminen ei kaiketi vielä ole aukottomia todisteita.


      • Anonyymi

        Menestyksellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Porissa ravintolan avaava yrittäjä pyörittää Tampereella Rioni nimistä georgialaista ravintolaa. Kävin siellä kesällä syömässä, samoin kuin Tampereen toisessa georgialaisessa ravintolassa Tbilisissä. Kummassakaan paikassa ei pyydetty maksamaan käteisellä. Kortilla maksoin molemmissa, tippiä jätin ja kuitinkin sain mukaani. Ei jäänyt sellaista oloa, että veronmaksussa oiotaan, mistä tosin korttimaksumahdollisuus ja kuitin saaminen ei kaiketi vielä ole aukottomia todisteita.

        Me ollaan myös käyty molemmissa. Ensiluokkaista palvelua, eikä mitään epäilystä vilungista. Erityisesti Tampereen Rioni ihan mahtava, ollaan käyty monta kertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Me ollaan myös käyty molemmissa. Ensiluokkaista palvelua, eikä mitään epäilystä vilungista. Erityisesti Tampereen Rioni ihan mahtava, ollaan käyty monta kertaa.

        Samaa mieltä! Turun Rionissa käyty ja erinomainen palvelu sekä ruoka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Porissa ravintolan avaava yrittäjä pyörittää Tampereella Rioni nimistä georgialaista ravintolaa. Kävin siellä kesällä syömässä, samoin kuin Tampereen toisessa georgialaisessa ravintolassa Tbilisissä. Kummassakaan paikassa ei pyydetty maksamaan käteisellä. Kortilla maksoin molemmissa, tippiä jätin ja kuitinkin sain mukaani. Ei jäänyt sellaista oloa, että veronmaksussa oiotaan, mistä tosin korttimaksumahdollisuus ja kuitin saaminen ei kaiketi vielä ole aukottomia todisteita.

        Mun ymmärryksen mukaan Rionissa toinen omistaja on suomalainen.
        https://www.rioni.fi/meista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joidenkin putiikkien ei ole tarkoituskaan menestyä.

        Ulkomailta tuleva ei maksa samaan tapaan veroja kuin kantis,
        Valtion puolelta annetaan verohelpotusta pari vuotta ja sen jälkeen toiminta jatkuu uudella tavalla.Voidaan tehdä 7Eur/kebsuannos tarjouksia joista puolet menee muovipussukkaan puolet kassaan.Pussukoita sitten ajetaan iltasella eri autoja käyttäen kotiin jemmaan tyynyn sisään.

        Jokin aika sitten oli keskustan pizzeria onnistunut tyynyttämään 100,000Eur maksamattomina veroina.En näe lappua luukulla missään keskustan kebsulassa.Onko serkkupoika uusi toimari ja homma jatkuu?

        Georgian firmasta en tiedä mikä se on, mutta kuulostaa oudolta laittaa uusi firma alueelle jossa joka kadunkulmassa on etnistä ravintolaa jo ennestään.Nepalit ja napolit on kaikki.

        Nyt haisee kateus tästä sinun tekstistäsi. Eikö lihapiirakat mene kaupan vai mitä junttisafkaa kaupittelet, kun pitää levitellä tekaistuja valheita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt haisee kateus tästä sinun tekstistäsi. Eikö lihapiirakat mene kaupan vai mitä junttisafkaa kaupittelet, kun pitää levitellä tekaistuja valheita?

        Lihis on parasta aatelia, mutta ei Atrian eikä Saarioisten. Kun niissä ei ole lihaa kuin pakkauspussin kuvassa. Jotain kuivaa värjättyä riisiä on pikkulusikallinen siellä keskellä römpsää.


    • Anonyymi

      Georgia on hyvä maa, väki on mukavaa ja ystävällistä, lunta on talvisin puolitoista metriä. Ainoa huono puoli että se on Venäjän vierellä, ja nyt kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, niin Georgia täyttyi venäläisistä nuorista miehistä ennen kuin maastapoistuminen kiellettiin.
      Georgialaiset ovat väsyneitä tähän järjestelyyn.

      • Anonyymi

        Oletko monesti poikennut georgiassa?
        Eikö georgiassa osata potkia venakoita kotimaahan takaisin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko monesti poikennut georgiassa?
        Eikö georgiassa osata potkia venakoita kotimaahan takaisin?

        Miksi potkia kun niistä voi tehdä hyvää keittoa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi potkia kun niistä voi tehdä hyvää keittoa

        Georgialaiset ovat kuin suomalaisten sukulaiskansaa. Saman näköisiäkin. Ei niitä voi potkia takaisin kun ovat tulleet laillisesti. Ei Georgia voi ruveta pidättelemään venäläisiä poikia sotilaskarkuruudesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Georgialaiset ovat kuin suomalaisten sukulaiskansaa. Saman näköisiäkin. Ei niitä voi potkia takaisin kun ovat tulleet laillisesti. Ei Georgia voi ruveta pidättelemään venäläisiä poikia sotilaskarkuruudesta.

        Turkista ei päässyt yli rajan suoraan Georgiaan, piti mennä kiertotietä Azerbaizanin kautta.


      • Anonyymi

        Olen lukenut paljon Georgiasta. Tunnen Georgian lähihistoriaa, kuten viiden päivän sodan, jolloin Venäjä hyökkäsi Goriin ja pysyvästi valloitti 20 % Georgiasta. Tänäkin päivänä kyseiset alueet ovat Venäjän hallinnassa.

        Keväällä 2024 georgialaiset voittivat sydämeni puolelleen, kun kansa lähti kaduille "agenttilain" saatua lainvoiman. Georgilaisista varmaan 80 % haluaisi lähentyä länteen ja saavuttaa EU-jäsenyyden. Siitä huolimatta GD-puolue eli Georgian Dream tehtaili parlamenttivaaleissa voiton itselleen lokakuussa 2024 ja lähentää maata taas kohden Venäjää. Surullinen tilanne.

        Georgialaiset ovat hyviä ihmisiä, johtajat eivät. Tällä viittaa GD:n entiseen oligarkki johtajaan, jonka varallisuus on lähtöisin Venäjältä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Georgialaiset ovat kuin suomalaisten sukulaiskansaa. Saman näköisiäkin. Ei niitä voi potkia takaisin kun ovat tulleet laillisesti. Ei Georgia voi ruveta pidättelemään venäläisiä poikia sotilaskarkuruudesta.

        Georgialaiset ovat tosiaan kuin suomalaisten sukulaiskansaa. Georgia on ollut osa Neuvostoliittoa, aivan kuten Suomikin aikoinaan. Georgia itsenäistyi Venäjästä eli silloisesta Neuvostoliitosta 1991. Georgia on pahassa välikädessä, kun heille Venäjän kauppa näyttelee merkittävää roolia taloudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen lukenut paljon Georgiasta. Tunnen Georgian lähihistoriaa, kuten viiden päivän sodan, jolloin Venäjä hyökkäsi Goriin ja pysyvästi valloitti 20 % Georgiasta. Tänäkin päivänä kyseiset alueet ovat Venäjän hallinnassa.

        Keväällä 2024 georgialaiset voittivat sydämeni puolelleen, kun kansa lähti kaduille "agenttilain" saatua lainvoiman. Georgilaisista varmaan 80 % haluaisi lähentyä länteen ja saavuttaa EU-jäsenyyden. Siitä huolimatta GD-puolue eli Georgian Dream tehtaili parlamenttivaaleissa voiton itselleen lokakuussa 2024 ja lähentää maata taas kohden Venäjää. Surullinen tilanne.

        Georgialaiset ovat hyviä ihmisiä, johtajat eivät. Tällä viittaa GD:n entiseen oligarkki johtajaan, jonka varallisuus on lähtöisin Venäjältä.

        Taustatietona aiheesta kiinnostuneille, vaikka menee ketjun aiheen ohi: Vuonna 2008 käytiin Georgian armeijan ja Venäjän, Etelä-Ossetian sekä Abhasian armeijoiden välinen viiden päivän sota. Etelä-Ossetia ja Abhasia ovat Georgiaan kuuluvia alueita, joissa asuvilla useimmilla on sekä Venäjän että Georgian kansalaisuus. Alueet olivat jo pitkään ennen sotaa olleet ongelmallisia ja aiheuttaneet kitkaa Georgian ja Venäjän suhteisiin.

        Sota alkoi, kun Georgian armeija hyökkäsi Etelä-Ossetian pääkaupunkiin Tskhinvaliin. Hyökkäyksessä kuoli siviilien lisäksi venäläisiä rauhanturvaajia. Georgian mukaan se vastasi hyökkäyksellään Venäjän provokaatioon. Tilanne levisi täydeksi sodaksi. Viiden päivän aikana Venäjä ei vain torjunut Georgian hyökkäystä Etelä-Ossetiassa, vaan se myös iski Georgian sotilaskohteisiin ja eteni kohti Georgian tärkeimpiä kaupunkeja, mukaan lukien Gori. Sotaa kesti viisi päivää ja päättyi Euroopan unionin ja Etyjin laatimaan rauhansopimukseen 12.5.2008.

        Suomalaisia viiden päivän sota alkanee kiinnostaa, kun kerron siitä tehdyn elokuvan olevan Renny Harlinin ehkä paras elokuva. Kyllä, Renny Harlin on ohjannut elokuvan Viiden päivän sota (engl. 5 Days of War tai 5 Days of August), joka on vuonna 2011 ensi-iltansa saanut sotaelokuva. Ei ehkä tunnetuin Harlinin elokuvista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taustatietona aiheesta kiinnostuneille, vaikka menee ketjun aiheen ohi: Vuonna 2008 käytiin Georgian armeijan ja Venäjän, Etelä-Ossetian sekä Abhasian armeijoiden välinen viiden päivän sota. Etelä-Ossetia ja Abhasia ovat Georgiaan kuuluvia alueita, joissa asuvilla useimmilla on sekä Venäjän että Georgian kansalaisuus. Alueet olivat jo pitkään ennen sotaa olleet ongelmallisia ja aiheuttaneet kitkaa Georgian ja Venäjän suhteisiin.

        Sota alkoi, kun Georgian armeija hyökkäsi Etelä-Ossetian pääkaupunkiin Tskhinvaliin. Hyökkäyksessä kuoli siviilien lisäksi venäläisiä rauhanturvaajia. Georgian mukaan se vastasi hyökkäyksellään Venäjän provokaatioon. Tilanne levisi täydeksi sodaksi. Viiden päivän aikana Venäjä ei vain torjunut Georgian hyökkäystä Etelä-Ossetiassa, vaan se myös iski Georgian sotilaskohteisiin ja eteni kohti Georgian tärkeimpiä kaupunkeja, mukaan lukien Gori. Sotaa kesti viisi päivää ja päättyi Euroopan unionin ja Etyjin laatimaan rauhansopimukseen 12.5.2008.

        Suomalaisia viiden päivän sota alkanee kiinnostaa, kun kerron siitä tehdyn elokuvan olevan Renny Harlinin ehkä paras elokuva. Kyllä, Renny Harlin on ohjannut elokuvan Viiden päivän sota (engl. 5 Days of War tai 5 Days of August), joka on vuonna 2011 ensi-iltansa saanut sotaelokuva. Ei ehkä tunnetuin Harlinin elokuvista.

        Kuin olisin lukenut suoraan Wikipediasta. Omakohtainen kokemus asiasta tai maailmalta saatu tieto olisi mukavampaa lukea kuin kylmä tietosanakirjakopio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko monesti poikennut georgiassa?
        Eikö georgiassa osata potkia venakoita kotimaahan takaisin?

        eräs nainen käy siellä usein kun siellä kylmyyden vuoksi kuulemma pussitkin on jäykkänä niin saa sitten kunnon kyydit kun on kaikki kerralla inessä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko monesti poikennut georgiassa?
        Eikö georgiassa osata potkia venakoita kotimaahan takaisin?

        Ruotsalaisten peräreikkä puheita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko monesti poikennut georgiassa?
        Eikö georgiassa osata potkia venakoita kotimaahan takaisin?

        Miksi lähettää lisää nostoväkeä Venäjän armeijalle? Georgiassa he pysyvät poissa muonavahvuudesta. Heidän sijasta P-Korealaisia miehiä vähennetään maailma lukumäärästä. Etelä-Korea kiittää ja kumartaa.


    • Anonyymi

      Se on hyvä, että Pori saa vierailijioiden kautta turvallisempia ravintoloita kuin porilaisten yrittäjien vetämät yritykset. Niissä kun tahtoo asiakas saada porilaislisän, koskaan ei tiedä mitä. tyrmäystippoja tai huumaavia. Porilaiset on seinähulluja.

      • Anonyymi

        asiakkaat niitä tippoja laittaa, ravintoiloihtijaa kiinnostaa vaan sun rahat


    • Anonyymi

      On eriomaisen hyvä asia jos uusi ravintola avataan joka on erikoistunut georgialaisiin ruokiin suosittelen ja toivotan onnea enkä malta tähän heittää kiinnostustani adjika mauste tahnaan eli mistä saa, tuskin porista mutta kyselin kuitenkin.

      • Anonyymi

        Uuden ravintolan avautuminen on lykkääntynyt anniskeluluvan saamisen viivästyttyä. Omistaja arvioi tänään, että pääsevät kuitenkin avaamaan ovet ennen joulua. Muutama viikko aiottua myöhemmin, siis. Satakunnan Kansan jutussa kun puhuttiin marraskuun lopusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uuden ravintolan avautuminen on lykkääntynyt anniskeluluvan saamisen viivästyttyä. Omistaja arvioi tänään, että pääsevät kuitenkin avaamaan ovet ennen joulua. Muutama viikko aiottua myöhemmin, siis. Satakunnan Kansan jutussa kun puhuttiin marraskuun lopusta.

        Joko menu on jossain luettavissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko menu on jossain luettavissa?

        Voi hyvä pieru, miksi se pitäisi olla jossain(jossakin) luettavissa? Mene sinne ravintolaan ja siitä se etenee"!

        Ääääliökö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvä pieru, miksi se pitäisi olla jossain(jossakin) luettavissa? Mene sinne ravintolaan ja siitä se etenee"!

        Ääääliökö?

        Yleensä on nettisivut jossa on menu.Et vissiin kovin usein poikkea ravintoloissa? Haluan nähdä menun onko siellä jotain jota tekisi mieli maistaa.En viitsi mennä raflaan istumaan vain poistuakseni jos menu on paska.
        Ime hieman vähemmän huumesätkiä niin ei tule tuollaisia purkauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleensä on nettisivut jossa on menu.Et vissiin kovin usein poikkea ravintoloissa? Haluan nähdä menun onko siellä jotain jota tekisi mieli maistaa.En viitsi mennä raflaan istumaan vain poistuakseni jos menu on paska.
        Ime hieman vähemmän huumesätkiä niin ei tule tuollaisia purkauksia.

        On ihan normaalia, että ravintolalla on nettisivut. Itsekin olen odotellut Sairmen nettisivujen avautumista ja ruokalistan näkemistä. Tuntuu jännältä, että ravintolalla, jonka pitäisi olla auki kahden viikon kuluttua, ei ole vielä nettisivuja. Kun kulkee Antinkadulla ravintolan ohi, ei se myöskään näytä valmiilta avautumaan. Ikkunoissa tai ovessa ei ole mitään teippauksia/ravintolan nimeä. Ulkoa katsottuna tyhjän näköinen toimitila, jonka ikkunoissa on verhot. Ei näe kunnolla sisälle.

        En ole ravintola-alan yrittäjä enkä markkinoinnin ammattilainen, mutta maalaisjärkeä käyttäen minä tekisin samaan aikaan ravintolalle nettisivut ja teippaukset ravintolan ikkunoihin, kun remonttia vielä tehdään. Vaikka ravintola aukeaisi vasta kahden viikon kuluttua, voisi siellä olla vaikkapa iso Georgian lippu ikkunassa. Näkeehän elokuvistakin trailerin tai muun tyyppisen teaserin paljon ennen leffan julkaisua.

        Jos ravintola olisi minun, olisin laittanut jo marraskuussa Georgian lipun ikkunaan kertomaan ohikulkijoille, mitä tänne on tulossa pian. Mainonta on syytä aloittaa heti, kun toimitilat saa haltuunsa. Näyteikkuna, joka on tyhjä, on menetetty tilaisuus mainostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko menu on jossain luettavissa?

        Ei minun tietääkseni. Voisi silti kuvitella, että georgialaisten ravintoloiden listoilla on Suomessa pääpiirteittäin samat asiat. Kannattaa siis katsoa tampereella olevien ravintola Tbilisin ja vaikka Rionin ruokalistat. Tuskin Porin georgilainen ravintola Sairme tulee suuresti niistä poikkeamaan tarjonnaltaan tai edes hinnoiltaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ihan normaalia, että ravintolalla on nettisivut. Itsekin olen odotellut Sairmen nettisivujen avautumista ja ruokalistan näkemistä. Tuntuu jännältä, että ravintolalla, jonka pitäisi olla auki kahden viikon kuluttua, ei ole vielä nettisivuja. Kun kulkee Antinkadulla ravintolan ohi, ei se myöskään näytä valmiilta avautumaan. Ikkunoissa tai ovessa ei ole mitään teippauksia/ravintolan nimeä. Ulkoa katsottuna tyhjän näköinen toimitila, jonka ikkunoissa on verhot. Ei näe kunnolla sisälle.

        En ole ravintola-alan yrittäjä enkä markkinoinnin ammattilainen, mutta maalaisjärkeä käyttäen minä tekisin samaan aikaan ravintolalle nettisivut ja teippaukset ravintolan ikkunoihin, kun remonttia vielä tehdään. Vaikka ravintola aukeaisi vasta kahden viikon kuluttua, voisi siellä olla vaikkapa iso Georgian lippu ikkunassa. Näkeehän elokuvistakin trailerin tai muun tyyppisen teaserin paljon ennen leffan julkaisua.

        Jos ravintola olisi minun, olisin laittanut jo marraskuussa Georgian lipun ikkunaan kertomaan ohikulkijoille, mitä tänne on tulossa pian. Mainonta on syytä aloittaa heti, kun toimitilat saa haltuunsa. Näyteikkuna, joka on tyhjä, on menetetty tilaisuus mainostaa.

        Tänään klo 16 siellä oli valot päällä. Näyttää siltä, että remontti etenee. Ravintola saattaa hyvinkin avautua ennen joulua. Georgialaista ruokaa ja ravintolan avautumista odotellessa tyydyn lipittämään georgialaista kivennäisvettä. Tällä pääsee vähän jo makuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään klo 16 siellä oli valot päällä. Näyttää siltä, että remontti etenee. Ravintola saattaa hyvinkin avautua ennen joulua. Georgialaista ruokaa ja ravintolan avautumista odotellessa tyydyn lipittämään georgialaista kivennäisvettä. Tällä pääsee vähän jo makuun.

        Eilen illalla 17.12. näytti siltä, että pöydät ja tuolit ovat paikoillaan eli kalustus alkaa olla linjassa. Tuskin ravintola silti avaa oviaan juuri ennen joulua, vaikka teoriassahan ovet voisivat tällä viikolla avautua sen perusteella, miltä ravintolan sisätilat näyttävät.

        RUOKALISTA löytyy Google-kuvien kautta. Eli Googleen hakusanat Ravintola Sairme Pori ja klikkaat Googlen tarjoamia kuvia, niin siellä on Sairmen ruokalista nähtävillä.

        Ravintolan nettisivujen avautumista odotellessa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eilen illalla 17.12. näytti siltä, että pöydät ja tuolit ovat paikoillaan eli kalustus alkaa olla linjassa. Tuskin ravintola silti avaa oviaan juuri ennen joulua, vaikka teoriassahan ovet voisivat tällä viikolla avautua sen perusteella, miltä ravintolan sisätilat näyttävät.

        RUOKALISTA löytyy Google-kuvien kautta. Eli Googleen hakusanat Ravintola Sairme Pori ja klikkaat Googlen tarjoamia kuvia, niin siellä on Sairmen ruokalista nähtävillä.

        Ravintolan nettisivujen avautumista odotellessa...

        Nettisivut avautuneet tänään
        https://www.sairme.fi/

        Sen verran tuore juttu, ettei edes Google-haku löydä vielä sivustoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nettisivut avautuneet tänään
        https://www.sairme.fi/

        Sen verran tuore juttu, ettei edes Google-haku löydä vielä sivustoa.

        Ravintola Sairmen nettisivuilla ei kerrota, milloin ravintola avautuu. Pöytävarauksia aletaan ottaa vastaan 23.12. alkaen.

        Ravintola Sairmen Instagram-feed on vielä tyhjä, joskin 14 seuraajaa sieltä jo löytyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei minun tietääkseni. Voisi silti kuvitella, että georgialaisten ravintoloiden listoilla on Suomessa pääpiirteittäin samat asiat. Kannattaa siis katsoa tampereella olevien ravintola Tbilisin ja vaikka Rionin ruokalistat. Tuskin Porin georgilainen ravintola Sairme tulee suuresti niistä poikkeamaan tarjonnaltaan tai edes hinnoiltaan.

        Ei kukaan uusi potentiaalinen asiakas voi tuntea jonkun GayOrgialaisen maan ruokia.Tampere on nääspellejen kylä, ei sinne kukaan ravintoloihin notkumaan täältä lähde.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan uusi potentiaalinen asiakas voi tuntea jonkun GayOrgialaisen maan ruokia.Tampere on nääspellejen kylä, ei sinne kukaan ravintoloihin notkumaan täältä lähde.

        Tampere on Matti Näsän kotikaupunki ja mitä ruokalistaan tulee, jokainen voi nyt itse todeta yllä mainittujen nettisivujen avauduttua, että Sairmen lista on kuin kopio sekä sisällöltään että hinnoiltaan Tampereen georgialaisiin ravintoloihin verrattuna, joten ei se huono neuvo ollut, että "ennen Sairmen nettisivujen avautumista, mene katsomaan Tampereen georgialaisten ravintoloiden ruokalistat".

        Mitä Sairmeen tulee, ravintolassa oli eilen klo 21 vielä remontti meneillään eli ei kyllä aukea ennen joulua. Ikkunoissakaan ei ole vielä mitään teippauksia. Ehkä sitten pyhien jälkeen tammikuun alussa ovet avautuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan uusi potentiaalinen asiakas voi tuntea jonkun GayOrgialaisen maan ruokia.Tampere on nääspellejen kylä, ei sinne kukaan ravintoloihin notkumaan täältä lähde.

        No ei tod!
        Suamen parhaat pitsat Pihlavasta ja paras ravintola reposaare grilli!


    • Anonyymi

      Ikävää että Antinkadulla Teljäntorin sisäänkäynnin vieressä oleva kebab/grilli on lopettanut. Sijainti oli hyvä ja ruoka ihan syötävää. Mtarvitaan näitä grillejä.

      • Anonyymi

        Ei siellä mitään grilliä ole ollutkaan. RAX lopettaa itäpuistossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siellä mitään grilliä ole ollutkaan. RAX lopettaa itäpuistossa.

        Keskustaan jää pari pulua ja nistejä, on siinäkin turisteille pällisteltävää :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustaan jää pari pulua ja nistejä, on siinäkin turisteille pällisteltävää :D

        Kyllä niitä puluja on enemmän kuin sata ja nistejäkin muutama siinä ihailtavana, päivittäin. Ei ne turisteille ole, porilaiset niitä saavat ihailla. Kesällä tilanne ehkä toinen, ainakin jos nuo nistit "lisääntyvät"!

        Puluparven lentely oli hienoa katseltavaa Tuomaanpäivän markkinoilla, noita nistejä ei niin mukavaa joutua katselemaan, vain yhden näin!

        En osaa neuvoa miten nistien kanssa pitäisi toimia. Puluille ehkä talviruokintaa. Pulut kyllä syövät siemenet ennen rottia, jos hiemankin osataan.


    • Anonyymi

      Poriin on tervetullut georgialainen ravintola, kreikkalainen, italialainen, venäläinenkin olisi. Hyvää ruokaa maailmalta. Ennen kaikkea, voisimme saada niihin ulkomaalaista henkilökuntaa joka ei ole sinileimattu, eikä naamat ja nenät ole välttämättä rengastettuja. Varmaan ruokakin olisi turvallisempaa.

    • Anonyymi

      Ravintola Sairme avaa ovensa Porissa to 2.1.2025. (Instagram-päivityksen tekstissä on virhe. Varmistin, että 2.1.2025 on oikein.) Ensi viikolla nähdään, moniko yli sadasta Instagram-seuraajasta on tosifani. Ravintolan pöydät lienevät täynnä, jos kaikki seuraajat tähtäävät avajaispäivään ensikäyntinsä. Minulla on tosin jo pöytävaraus torstaille, joten raportoin ensi viikolla kuulumiset avajaisista.

      • Anonyymi

        On selvää, etteivät kaikki seuraa Instagramissa vain niitä yrityksiä tai ihmisiä, joiden osalta ovat fanaattisia ja vankkumattomia faneja. Saa olla seuraaja "muuten vaan". Veikkaan, että kaikki Sairmen Instagram-seuraajat eivät ole tulossa syömään avajaispäivänä.

        Siitä riippumatta kuka tahansa asiakas saa ensi viikolla Sairmesta 20 %:n avajaisalennuksen. Alennus on voimassa 5.1.2025 asti.


      • Anonyymi

        Mihin sulla on pöytävaraus, Shellin baari ja ikkunapöytä?


    • Anonyymi

      Me ollaan menossa nyt sunnuntaina. Omistajalla on jotain kytköksiä myös Rioni- ketjun ravintoloihin, joissa ihan mieletöntä georgialaista ruokaa. On odotettu, että saatais lähemmäs myös tällainen paikka.

    • Anonyymi

      Hieno juttu jos tulevat toimeen!
      Porilaiset tietenki kysyvä ensi et oottekte varmast Putinia vastaa vai puolel? Maalaisjunteilta pitäis suojella ensin.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onkohan herkkua ruokaa georgialaisella miehistöllä eagle s laivallakin kun odottelevat viranomaisten toimia merikaapelijutussa?


    • Anonyymi

      Kovin kehuttu tämä ravintolan ruoka.

    • Anonyymi

      Onko noi oikeasti Georgialaisia vai joku Jimmyn vedätys taas?

    • Anonyymi

      Kuka näistä tietää. Kuka länsimaalainen voi sanoa erottavansa, kuka on venäläinen, kuka ukrainalainen, kuka georgialainen, kuka azerbaizanilainen.

      • Anonyymi

        No Jimmy ainakin on egyptiläinen basaarikoira


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No Jimmy ainakin on egyptiläinen basaarikoira

        Ei vaan oli Usa.n presidentti 1977-1981


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut

      Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/
      Ikävä
      191
      1284
    2. Miettimisen aihetta.

      Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.
      Ikävä
      122
      1128
    3. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      70
      850
    4. Mitkä on 3 viimeistä sanaa

      sun ja kaivattusi viesteilyssä? Ensin sun, sitten kaivatun?
      Ikävä
      48
      844
    5. Just nyt mä

      En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman
      Ikävä
      53
      780
    6. Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle

      Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva
      Ikävä
      50
      715
    7. Kuinka hyvin tunnet mut?

      Kerro musta mies jotain.
      Ikävä
      33
      682
    8. Piristä mua ystävä

      Hyvä💫...
      Ikävä
      60
      679
    9. Hakeudu hoitoon.

      En oo kiinnostunut susta.
      Ikävä
      50
      655
    10. Nainen, mitä ajattelet minusta?

      Mitä tuntemuksia saan aikaan sinussa? :/
      Ikävä
      52
      647
    Aihe