lopultakin pääsin sinne. Kastelhomnatie 2 puh 7274172 auki 9-19 ja pyhänä 16 -16. Friida kirppari, Philips huolto, vieressä. 2 ystävällistä miestä kaivoi kaikkea hyllystä.
Vihreä vehnä=farikah syyrialainen Foranin firma, joka pakataan Ruotsissa. Molemmat miehet muistuttiva liota ja huuhdo kunnolla. Kassakuitissa nimike bulgur ja hinta 2.90. Kirsikka nektaria = SourSherry nectar Sunich, litran tetrabrik ja teksi ähläm-venaja hinta 2 e,taatelimelassia olikin sitten 4 lajia. Otin Bastrta Date molasse , pienin tuot Alfa interfood Lebanon hinta 2.20. Tahina seesampastaa Libabonilaista hinta 2.50 ja lopuksi Moghrabie krydda tuot Abido Libabon hinta 1.70. Olipa antoisa matka. Sinne uudelleen ajankanssa.
Ninna1 kiitos, friik löytyi
12
875
Vastaukset
- utelias
Ovatko hinnat kilohintoja?
- oli kilo
ja kirsikkajuoma litra. muut siis lasipurkkeja ja sellupakkauksia. Se oli vain kaupan lasku selkokielellä.
- zaatar
Omien tietojani perusteella vihreää vehnää ei tarvitse liottaa vaan huuhdella hyvin ja valuttaa.
Onko kyseessä rikottu vai kokonainen vehnä?
Entä näkyykö pakkauspäivämäärä? Nimittäin edellisvuotista (2005)frikaa ei kannata ostaa.
On kuitenkin mukava kuulla, että sitä Suomesta saa, koska usein sitä kysytään.
Mahtaakohan kaupasta löytyä kuivattuja mulukhijan (tai moluchiya) lehtiä, jota tarvitaan samannimisen egyptiläisen keiton valmistukseen?- takoittivat tiukkaa
farikah pesua.Koska joukossa hiekkaa jne. En liottanut kuin sen aika kun pilkoin vihannekset.
kakkauspäivä 9/06 ja parasta 9/08 ruotsalaisella täsmällisyydellä. Pussin paino 700 gr Keitosta tuli tosi maittavaa, tosin maustoin sen greolialaisella mausteella, kun hawaig mauste ei ole tiedossa. Maustamalla saa mukaelmia http://snoobar.vuodatus.net/blog/284723
Kiva olisi tietää muutakin egyptiläisestä ruoasta. Nämä sivut kovin eksoottisia http://www-sul.stanford.edu/africa/africanrecipes.html
Sinnehän voi aina soittaa ja kysyä tuotteita: Mango Kastelhomnatie 2 puh 7274172 auki 9-19 ja pyhänä 16 -16. Mitä muuten nuo sinun lehtesi ovat ? - zaatar
takoittivat tiukkaa kirjoitti:
farikah pesua.Koska joukossa hiekkaa jne. En liottanut kuin sen aika kun pilkoin vihannekset.
kakkauspäivä 9/06 ja parasta 9/08 ruotsalaisella täsmällisyydellä. Pussin paino 700 gr Keitosta tuli tosi maittavaa, tosin maustoin sen greolialaisella mausteella, kun hawaig mauste ei ole tiedossa. Maustamalla saa mukaelmia http://snoobar.vuodatus.net/blog/284723
Kiva olisi tietää muutakin egyptiläisestä ruoasta. Nämä sivut kovin eksoottisia http://www-sul.stanford.edu/africa/africanrecipes.html
Sinnehän voi aina soittaa ja kysyä tuotteita: Mango Kastelhomnatie 2 puh 7274172 auki 9-19 ja pyhänä 16 -16. Mitä muuten nuo sinun lehtesi ovat ?niin mainittakoon, että snoobarin sivuja kirjoitan minä, vaikka mielelläni piileskelenkin nimimerkin tai toisen takana. Sieltä se löytyy myös mulukhiya-keiton ohje, vaikka meilläpäin sitä kutsutaan maluchijaksi.
Kirjoitan muistiin tuon kaupan nimen ja numeron, sillä usein kysytään juuri mistä näitä tuotteita saa Suomesta eikä minulla yleensä ole aavistustakaan.
Egyptiläinen arkiruoka ei ole kovinkaan eksoottista ja perustuu paljolti hyvin yksinkertaisiin ja halpoihin raaka-aineisiin kuten papuihin ja linsseihin.
Maukasta jatkoa sulle. - laitas www sivut
zaatar kirjoitti:
niin mainittakoon, että snoobarin sivuja kirjoitan minä, vaikka mielelläni piileskelenkin nimimerkin tai toisen takana. Sieltä se löytyy myös mulukhiya-keiton ohje, vaikka meilläpäin sitä kutsutaan maluchijaksi.
Kirjoitan muistiin tuon kaupan nimen ja numeron, sillä usein kysytään juuri mistä näitä tuotteita saa Suomesta eikä minulla yleensä ole aavistustakaan.
Egyptiläinen arkiruoka ei ole kovinkaan eksoottista ja perustuu paljolti hyvin yksinkertaisiin ja halpoihin raaka-aineisiin kuten papuihin ja linsseihin.
Maukasta jatkoa sulle.Olen nyt joteskin hurahtanut papu- ja "jyvä" ruokiin. Lähinnä keittoihin . Vielä jos selostaisit niiden mausteiden syvimmän olemuksen. Kierrellessäni Hämeentien etnokaupat -jäi kyllä sormi suuhun. Harva edes osasi suomea ja siksi tuo Mango kauppa oli ihana. Jos sitäja frikaa ei olisi löytynyt, olisin varmaan siirtynyt savusuolaan. Sitä kun lykkään keltaiseen hernekeittoon tavallisen possun mausteeksi.
- siis kuin Mangoldi tai Paksoi
laitas www sivut kirjoitti:
Olen nyt joteskin hurahtanut papu- ja "jyvä" ruokiin. Lähinnä keittoihin . Vielä jos selostaisit niiden mausteiden syvimmän olemuksen. Kierrellessäni Hämeentien etnokaupat -jäi kyllä sormi suuhun. Harva edes osasi suomea ja siksi tuo Mango kauppa oli ihana. Jos sitäja frikaa ei olisi löytynyt, olisin varmaan siirtynyt savusuolaan. Sitä kun lykkään keltaiseen hernekeittoon tavallisen possun mausteeksi.
Aivan mahtavat sivut vegaaneille ja muillekin keventäville http://216.239.59.104/search?q=cache:h_EXTv2chrkJ:www.vegaaniliitto.fi/vegaia/2002/kevat/vegaia-02-1.pdf mulukhiya-keitto&hl=fi&ct=clnk&cd=1&gl=fi
Mitä muuten on Zataar maustesekoitus ? http://en.wikipedia.org/wiki/Za'atar
Rahtasin muuten syksyllä Tallinnan toreilta kuulua Peipsiveere sibul ia -ihanan ohutkuorista. Samoin keväisin Oblikas /suolaheinä ja Karulauk/karhunlaukka. Keski-Eurooppa hurahtanut
Karhunlaukka Rucola ruokiin. - Nalita , Jew's Mallow
siis kuin Mangoldi tai Paksoi kirjoitti:
Aivan mahtavat sivut vegaaneille ja muillekin keventäville http://216.239.59.104/search?q=cache:h_EXTv2chrkJ:www.vegaaniliitto.fi/vegaia/2002/kevat/vegaia-02-1.pdf mulukhiya-keitto&hl=fi&ct=clnk&cd=1&gl=fi
Mitä muuten on Zataar maustesekoitus ? http://en.wikipedia.org/wiki/Za'atar
Rahtasin muuten syksyllä Tallinnan toreilta kuulua Peipsiveere sibul ia -ihanan ohutkuorista. Samoin keväisin Oblikas /suolaheinä ja Karulauk/karhunlaukka. Keski-Eurooppa hurahtanut
Karhunlaukka Rucola ruokiin.http://www.pfaf.org/database/plants.php?Corchorus olitorius
http://www.hort.purdue.edu/newcrop/duke_energy/Corchorus_olitorius.html
http://plants.usda.gov/java/ClassificationServlet?source=profile&symbol=COOL&display=31
Muita kasveja
http://plants.usda.gov/java/profile?symbol=COOL
http://www.pfaf.org/database/latin.php?COM=A - mausteita mm
Nalita , Jew's Mallow kirjoitti:
http://www.pfaf.org/database/plants.php?Corchorus olitorius
http://www.hort.purdue.edu/newcrop/duke_energy/Corchorus_olitorius.html
http://plants.usda.gov/java/ClassificationServlet?source=profile&symbol=COOL&display=31
Muita kasveja
http://plants.usda.gov/java/profile?symbol=COOL
http://www.pfaf.org/database/latin.php?COM=Ahttp://www.uni-graz.at/~katzer/engl/spice_mix.html
http://touregypt.net/recipes/ - pinaatin tavoin
mausteita mm kirjoitti:
http://www.uni-graz.at/~katzer/engl/spice_mix.html
http://touregypt.net/recipes/http://fi.wikipedia.org/wiki/Juutti
Corchorus olitorius http://www.liberherbarum.com/pn2832.HTM
http://www.liberherbarum.com/Pn2831.HTM - aijemmin
pinaatin tavoin kirjoitti:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Juutti
Corchorus olitorius http://www.liberherbarum.com/pn2832.HTM
http://www.liberherbarum.com/Pn2831.HTM - paahdettua vehnää
aijemmin kirjoitti:
Saksan ruokakaupoista saa kevyesti paahdettua spelttivehnää (=dinkkel) , jota suositellaan liotettavaksi yön yli, jonka jälkeen keittoaika on noin 40 minuuttia.
kertoo Rahola http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/s.html#spel
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911214Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221078- 48814
- 70810
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53750- 60659
- 33652
Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva48652- 52617
- 50605