Ninna1 kiitos, friik löytyi

Mango Puotinharju

lopultakin pääsin sinne. Kastelhomnatie 2 puh 7274172 auki 9-19 ja pyhänä 16 -16. Friida kirppari, Philips huolto, vieressä. 2 ystävällistä miestä kaivoi kaikkea hyllystä.
Vihreä vehnä=farikah syyrialainen Foranin firma, joka pakataan Ruotsissa. Molemmat miehet muistuttiva liota ja huuhdo kunnolla. Kassakuitissa nimike bulgur ja hinta 2.90. Kirsikka nektaria = SourSherry nectar Sunich, litran tetrabrik ja teksi ähläm-venaja hinta 2 e,taatelimelassia olikin sitten 4 lajia. Otin Bastrta Date molasse , pienin tuot Alfa interfood Lebanon hinta 2.20. Tahina seesampastaa Libabonilaista hinta 2.50 ja lopuksi Moghrabie krydda tuot Abido Libabon hinta 1.70. Olipa antoisa matka. Sinne uudelleen ajankanssa.

12

875

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • utelias

      Ovatko hinnat kilohintoja?

      • oli kilo

        ja kirsikkajuoma litra. muut siis lasipurkkeja ja sellupakkauksia. Se oli vain kaupan lasku selkokielellä.


    • zaatar

      Omien tietojani perusteella vihreää vehnää ei tarvitse liottaa vaan huuhdella hyvin ja valuttaa.
      Onko kyseessä rikottu vai kokonainen vehnä?
      Entä näkyykö pakkauspäivämäärä? Nimittäin edellisvuotista (2005)frikaa ei kannata ostaa.
      On kuitenkin mukava kuulla, että sitä Suomesta saa, koska usein sitä kysytään.
      Mahtaakohan kaupasta löytyä kuivattuja mulukhijan (tai moluchiya) lehtiä, jota tarvitaan samannimisen egyptiläisen keiton valmistukseen?

      • takoittivat tiukkaa

        farikah pesua.Koska joukossa hiekkaa jne. En liottanut kuin sen aika kun pilkoin vihannekset.
        kakkauspäivä 9/06 ja parasta 9/08 ruotsalaisella täsmällisyydellä. Pussin paino 700 gr Keitosta tuli tosi maittavaa, tosin maustoin sen greolialaisella mausteella, kun hawaig mauste ei ole tiedossa. Maustamalla saa mukaelmia http://snoobar.vuodatus.net/blog/284723
        Kiva olisi tietää muutakin egyptiläisestä ruoasta. Nämä sivut kovin eksoottisia http://www-sul.stanford.edu/africa/africanrecipes.html
        Sinnehän voi aina soittaa ja kysyä tuotteita: Mango Kastelhomnatie 2 puh 7274172 auki 9-19 ja pyhänä 16 -16. Mitä muuten nuo sinun lehtesi ovat ?


      • zaatar
        takoittivat tiukkaa kirjoitti:

        farikah pesua.Koska joukossa hiekkaa jne. En liottanut kuin sen aika kun pilkoin vihannekset.
        kakkauspäivä 9/06 ja parasta 9/08 ruotsalaisella täsmällisyydellä. Pussin paino 700 gr Keitosta tuli tosi maittavaa, tosin maustoin sen greolialaisella mausteella, kun hawaig mauste ei ole tiedossa. Maustamalla saa mukaelmia http://snoobar.vuodatus.net/blog/284723
        Kiva olisi tietää muutakin egyptiläisestä ruoasta. Nämä sivut kovin eksoottisia http://www-sul.stanford.edu/africa/africanrecipes.html
        Sinnehän voi aina soittaa ja kysyä tuotteita: Mango Kastelhomnatie 2 puh 7274172 auki 9-19 ja pyhänä 16 -16. Mitä muuten nuo sinun lehtesi ovat ?

        niin mainittakoon, että snoobarin sivuja kirjoitan minä, vaikka mielelläni piileskelenkin nimimerkin tai toisen takana. Sieltä se löytyy myös mulukhiya-keiton ohje, vaikka meilläpäin sitä kutsutaan maluchijaksi.
        Kirjoitan muistiin tuon kaupan nimen ja numeron, sillä usein kysytään juuri mistä näitä tuotteita saa Suomesta eikä minulla yleensä ole aavistustakaan.
        Egyptiläinen arkiruoka ei ole kovinkaan eksoottista ja perustuu paljolti hyvin yksinkertaisiin ja halpoihin raaka-aineisiin kuten papuihin ja linsseihin.
        Maukasta jatkoa sulle.


      • laitas www sivut
        zaatar kirjoitti:

        niin mainittakoon, että snoobarin sivuja kirjoitan minä, vaikka mielelläni piileskelenkin nimimerkin tai toisen takana. Sieltä se löytyy myös mulukhiya-keiton ohje, vaikka meilläpäin sitä kutsutaan maluchijaksi.
        Kirjoitan muistiin tuon kaupan nimen ja numeron, sillä usein kysytään juuri mistä näitä tuotteita saa Suomesta eikä minulla yleensä ole aavistustakaan.
        Egyptiläinen arkiruoka ei ole kovinkaan eksoottista ja perustuu paljolti hyvin yksinkertaisiin ja halpoihin raaka-aineisiin kuten papuihin ja linsseihin.
        Maukasta jatkoa sulle.

        Olen nyt joteskin hurahtanut papu- ja "jyvä" ruokiin. Lähinnä keittoihin . Vielä jos selostaisit niiden mausteiden syvimmän olemuksen. Kierrellessäni Hämeentien etnokaupat -jäi kyllä sormi suuhun. Harva edes osasi suomea ja siksi tuo Mango kauppa oli ihana. Jos sitäja frikaa ei olisi löytynyt, olisin varmaan siirtynyt savusuolaan. Sitä kun lykkään keltaiseen hernekeittoon tavallisen possun mausteeksi.


      • siis kuin Mangoldi tai Paksoi
        laitas www sivut kirjoitti:

        Olen nyt joteskin hurahtanut papu- ja "jyvä" ruokiin. Lähinnä keittoihin . Vielä jos selostaisit niiden mausteiden syvimmän olemuksen. Kierrellessäni Hämeentien etnokaupat -jäi kyllä sormi suuhun. Harva edes osasi suomea ja siksi tuo Mango kauppa oli ihana. Jos sitäja frikaa ei olisi löytynyt, olisin varmaan siirtynyt savusuolaan. Sitä kun lykkään keltaiseen hernekeittoon tavallisen possun mausteeksi.

        Aivan mahtavat sivut vegaaneille ja muillekin keventäville http://216.239.59.104/search?q=cache:h_EXTv2chrkJ:www.vegaaniliitto.fi/vegaia/2002/kevat/vegaia-02-1.pdf mulukhiya-keitto&hl=fi&ct=clnk&cd=1&gl=fi
        Mitä muuten on Zataar maustesekoitus ? http://en.wikipedia.org/wiki/Za'atar
        Rahtasin muuten syksyllä Tallinnan toreilta kuulua Peipsiveere sibul ia -ihanan ohutkuorista. Samoin keväisin Oblikas /suolaheinä ja Karulauk/karhunlaukka. Keski-Eurooppa hurahtanut
        Karhunlaukka Rucola ruokiin.


      • Nalita , Jew's Mallow
        siis kuin Mangoldi tai Paksoi kirjoitti:

        Aivan mahtavat sivut vegaaneille ja muillekin keventäville http://216.239.59.104/search?q=cache:h_EXTv2chrkJ:www.vegaaniliitto.fi/vegaia/2002/kevat/vegaia-02-1.pdf mulukhiya-keitto&hl=fi&ct=clnk&cd=1&gl=fi
        Mitä muuten on Zataar maustesekoitus ? http://en.wikipedia.org/wiki/Za'atar
        Rahtasin muuten syksyllä Tallinnan toreilta kuulua Peipsiveere sibul ia -ihanan ohutkuorista. Samoin keväisin Oblikas /suolaheinä ja Karulauk/karhunlaukka. Keski-Eurooppa hurahtanut
        Karhunlaukka Rucola ruokiin.

        http://www.pfaf.org/database/plants.php?Corchorus olitorius
        http://www.hort.purdue.edu/newcrop/duke_energy/Corchorus_olitorius.html
        http://plants.usda.gov/java/ClassificationServlet?source=profile&symbol=COOL&display=31
        Muita kasveja
        http://plants.usda.gov/java/profile?symbol=COOL
        http://www.pfaf.org/database/latin.php?COM=A


      • paahdettua vehnää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut

      Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/
      Ikävä
      191
      1214
    2. Miettimisen aihetta.

      Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.
      Ikävä
      122
      1078
    3. Mitkä on 3 viimeistä sanaa

      sun ja kaivattusi viesteilyssä? Ensin sun, sitten kaivatun?
      Ikävä
      48
      814
    4. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      70
      810
    5. Just nyt mä

      En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman
      Ikävä
      53
      750
    6. Piristä mua ystävä

      Hyvä💫...
      Ikävä
      60
      659
    7. Kuinka hyvin tunnet mut?

      Kerro musta mies jotain.
      Ikävä
      33
      652
    8. Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle

      Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva
      Ikävä
      48
      652
    9. Nainen, mitä ajattelet minusta?

      Mitä tuntemuksia saan aikaan sinussa? :/
      Ikävä
      52
      617
    10. Hakeudu hoitoon.

      En oo kiinnostunut susta.
      Ikävä
      50
      605
    Aihe