1 kg naudanlihaa paloina
1 kg sianlihaa paloina
Katajanmarjoja roiskaisu
Mustapippureita, jos on
Suolaa maun mukaan
Vettä.
Ainekset pataan ja pata uuniin 6 tunniksi, lämpö 120 astetta. Odotellessa naukkaillaan pullo pontikkaa.
Perinneruoka: Kiteeläinen pontikkapata
Etnistä Pohjois-Karjalasta
2
616
Vastaukset
- Petroskoilainen
Karjalanpaisti jos jätetään katajanmarjat pois ja vaihdetaan tilalle venäläinen votka?
- Aloittaja
Aika lailla samanlaista. Katajanmarjat tekevät siitä kuitenkin kitee-etnisen ;-). Pontikka on kuitenkin ehdoton vaatimus ruuan alkuperäisyyden saavuttamiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1921331Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221148- 70870
- 48864
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53790Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50745- 53712
- 33692
- 60689
- 52667