Minulla kasvaa Uuden-Seelannin pinaattia penkissä ja poimin siitä juuri ekan sadon. Sen maku on hyvin mieto minusta se on miedompi kuin se tavallinen matala pinaatti, jota kylvetään.
Sitten eräässä kirjassa luki, että pinaatti sisältää nitraattia ja oksaalihappoa ja se pitää ryöpätä ja vesi kaataa pois ennen pakastamista.
Mites teillä muilla oletteko ryöpänneet ennen ruuaksi valmistamista. Jotenkin tämän Seelannin pinaatin suhteen tulee kyllä lähinnä mieleen salaatti maustaan päätellen. Sanonpa että tuo Lollo-Rosso salaatti tuossa naapuri penkissä on paljon kitkerämmän makuista kuin Seelantilaiseni.
Voisiko olla ettei kaikki pinaatit sisältäisikään niin vaan niitä nitraateita ja oksaaleita, nimittäin raparperissa kyllä maistuu se oksaalihappo?
Onko pinaateilla eroja?
Kesähattu
0
209
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911264Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221118- 48834
- 70830
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53770Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50705- 33682
- 60669
- 52647
- 50645