Hei,
Valmistelen ylelle juttua HoReCa-alasta, erityisesti ketjuravintoloista (HOK-Elannon, Restelin ja Keskon ravintolat). Minua kiinnostaa myös työntekijöiden näkökulma: mitä ketjuravintoloiden keittiöissä oikein tapahtuu? paljonko vuorossa on työntekijöitä ja mitkä ovat heidän toimenkuvansa? entä palkkaus?
Jos olet työskennellyt jossain ketjuravintolassa, niin ota yhteyttä kaiho(at)iki(dot)fi, kuulisin mielelläni kokemuksiasi! Kaikki yhteydenpito kanssani on tietenkin täysin luottamuksellista. Kiitos!
Kokemuksia ketjuravintoloista?
toiveikas_toimittaja
0
374
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911234Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221098- 70820
- 48814
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53760Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50685- 33662
- 60659
- 52627
- 50615