Onko mitään keinoa saada hampunsiemeniä pehmeiksi, esim. liottamalla ja/tai keittämällä tietyn ajan? En ole löytänyt mistään reseptejä, joissa hampunsiemeniä käytettäisiin kokonaisina vaan joka reseptissä käsketään murskata ne. Onko niitä mahdollista käyttää ruuassa kokonaisina?
Hampunsiemenet
kiiira
1
600
Vastaukset
- lilli-aprilli
..esim. tosiaan murskata. 1/2- 1 tunnin liotus tekee siemenistä pehmompia. Idätys sopii myös. Siemeniä voi kuumentaa pannulla ja paahtaa ne. Se toki tekee hieman hävikkiä ravintoarvoon.
Ei tule pahemmin muita hyviä linkkejä ruokahampusta mieleen kuin tämä:
http://www.kukin.to/tietosivut/hampputieto.html
Jos muilla on hyviä vinkkejä niin kertokaa!
Hamppurouhetta olen lisännyt vähän kaikkiin leipomuksiin ja kasvispihveihin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1881351Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221158- 48874
- 70870
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53790Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva49753- 53722
- 33692
- 60689
- 47670