Kanan laatu

pelastakaa suomalais

On se kumma että mistään prismasta, citymarketista tai muusta lähikaupasta ei saa kanankoipia jotka eivät jotenkin maistu ihmeelliseltä, en puhu marinaadista vaan marinoimattomasta kananlihasta. Siis ihan niinkuin siinä lihassa olis ihan vammainen maku. Sen sijaan espanjassa ja muualla olen ostanut samannäköisiä marinoimattomia kanankoipia 2e per kilo ja siinä ei ole ollenkaan tällaista outoa makua. Enkä puhu nyt kertaostoksista, vaan söin todella usein kanankoipia suomessa rahapulaani, ja aina maistuivat samalta

5

723

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • broisku vai kana?

      Niin, saako Espanjasta kanankoipia - varmaankin mutta Suomessa ne ovat broileria.

    • Kanan ystävä

      Suomalaisen broilerin maku on jossain selluloosan ja kumiankan välillä. Syy löytyy ruokinnasta joka pilaa maun, tärkeintä on nopea kasvu. Asia on melko laajasti tunnettu, mutta ei kannata silti hyväksyä.
      Mutta sama tilanne on monen muunkin tuotteen kohdalla.

      • se ulkomaalainen

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.


      • nx
        se ulkomaalainen kirjoitti:

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.


      • ei broiskua koskaan
        nx kirjoitti:

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.

        Stocka -yleensä saksalaista
        Hesassa Vi Voan ainakin myy
        Sen kun sulattaa ja paukauttaa painekattilaan , ei parempaa ruokaa olekkaan. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6930353


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut

      Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/
      Ikävä
      191
      1284
    2. Miettimisen aihetta.

      Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.
      Ikävä
      122
      1128
    3. Mitkä on 3 viimeistä sanaa

      sun ja kaivattusi viesteilyssä? Ensin sun, sitten kaivatun?
      Ikävä
      48
      854
    4. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      70
      850
    5. Just nyt mä

      En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman
      Ikävä
      53
      780
    6. Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle

      Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva
      Ikävä
      50
      715
    7. Kuinka hyvin tunnet mut?

      Kerro musta mies jotain.
      Ikävä
      33
      682
    8. Piristä mua ystävä

      Hyvä💫...
      Ikävä
      60
      679
    9. Hakeudu hoitoon.

      En oo kiinnostunut susta.
      Ikävä
      50
      665
    10. Nainen, mitä ajattelet minusta?

      Mitä tuntemuksia saan aikaan sinussa? :/
      Ikävä
      52
      657
    Aihe