Olen muutamaan kertaan, huonolla menestyksellä, yrittänyt tehdä gnoccheja. Ovat aina hajonneet keitettäessä paitsi pari kertaa, jolloin niistä on tullut kumimaisia klimppejä.
Olisiko ongelma perunassa - tai edes osa ongelmaa? Mistä perunasta olette saaneet gnocchinne onnistumaan?
Gnocchi: mistä perunasta?
8
725
Vastaukset
- jauhoituvasta
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Gnocchi/1135244639917
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/paaruoat/pasta-_ja_makaroniruoat/muut_pasta-http://limepippuri.blogspot.com/2007/09/gnocchit-rucolapeston-ja-tomaattisen.html_ja_makaroniruoat/peruna_gnocchit
http://www.ruokala.net/resepti/gnocchi-alla-sorrentina-gnoccheja-sorrenton-tyyliin- Peruna on soikea
Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...
Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin. - sf3wfw3fw24234
Peruna on soikea kirjoitti:
Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...
Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin.Eikös suuren starch (tärkkelys) pitoisuuden omaavat perunat ole juurikin jauhoisia.
- Salvia &Rosamunda
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Gnocchi/1135244639917
t
http://ketutar.vuodatus.net/blog/category/suolaistan (suurenna sivua luttavaksi) - hei hei peruna
Hyvä kysymys- ja samanlaisia kumipalloja tuli k kaupan yleisperunasta. Ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti valmistettuna, parmesaanilla höystettynä- niistä tuli koiran kiitospaloja.
No osaampahan sitten tehä ainakiin semmosia. - paras video aiheesta
- Vaihteluita
moisen sörsselin jälkeen.
Osta Stockalta bataatti-peruna Gnocchi-pakkaus.
Litista haarukalla.
Keitä ohjeen mukaan vedessä 1min . Nosta reikäkauhalla, valuta talouspaperille ja pyöräytä yrtimaustetussa voissa pannulla,
variaatioita gnocci ruokaan http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Gnocchi-di-Patate-con-Ragu-di-Agnello-232099
http://1000ricettedipasta.blogspot.com/2011/04/gnocchi-di-patate-alla-bulgara.html
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/13689/Gnocchi al sugo/ - kurpitsa bataatti
http://prinsessaruoka.blogspot.com/2008/08/gnocchi-di-patate-ai-funghi-con.html
Gnocchit tryffelikastikkeessa
500 g pernuagnoccheja
4 dl kermaa
1 purkki Urbani Salsa di tartuffi neri extra -tryffelikastiketta
sormisuolaa
raastettua parmesaania
1. Keitä perunanyytit suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kiehauta kerma ja anna sen kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia, jotta se paksuuntuu. Lisää tryffelikastike kerman joukkoon.
3. Valuta perunanyytit ja sekoita ne kermakastikkeen joukkoon.
4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Sirottele päälle parmesaaniraaste
valmiina
Barilla: Gnocchi 500 g
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1911264Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1221118- 48834
- 70830
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53770Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50705- 33682
- 60669
- 52647
- 50645