Gnocchi: mistä perunasta?

Peruna on soikea

Olen muutamaan kertaan, huonolla menestyksellä, yrittänyt tehdä gnoccheja. Ovat aina hajonneet keitettäessä paitsi pari kertaa, jolloin niistä on tullut kumimaisia klimppejä.

Olisiko ongelma perunassa - tai edes osa ongelmaa? Mistä perunasta olette saaneet gnocchinne onnistumaan?

8

725

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Peruna on soikea

        Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...

        Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin.


      • sf3wfw3fw24234
        Peruna on soikea kirjoitti:

        Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...

        Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin.

        Eikös suuren starch (tärkkelys) pitoisuuden omaavat perunat ole juurikin jauhoisia.


    • hei hei peruna

      Hyvä kysymys- ja samanlaisia kumipalloja tuli k kaupan yleisperunasta. Ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti valmistettuna, parmesaanilla höystettynä- niistä tuli koiran kiitospaloja.
      No osaampahan sitten tehä ainakiin semmosia.

    • paras video aiheesta
    • Vaihteluita
    • kurpitsa bataatti

      http://prinsessaruoka.blogspot.com/2008/08/gnocchi-di-patate-ai-funghi-con.html

      Gnocchit tryffelikastikkeessa

      500 g pernuagnoccheja
      4 dl kermaa
      1 purkki Urbani Salsa di tartuffi neri extra -tryffelikastiketta
      sormisuolaa
      raastettua parmesaania

      1. Keitä perunanyytit suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
      2. Kiehauta kerma ja anna sen kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia, jotta se paksuuntuu. Lisää tryffelikastike kerman joukkoon.
      3. Valuta perunanyytit ja sekoita ne kermakastikkeen joukkoon.
      4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Sirottele päälle parmesaaniraaste

      valmiina
      Barilla: Gnocchi 500 g

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut

      Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/
      Ikävä
      191
      1264
    2. Miettimisen aihetta.

      Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.
      Ikävä
      122
      1118
    3. Mitkä on 3 viimeistä sanaa

      sun ja kaivattusi viesteilyssä? Ensin sun, sitten kaivatun?
      Ikävä
      48
      834
    4. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      70
      830
    5. Just nyt mä

      En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman
      Ikävä
      53
      770
    6. Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle

      Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva
      Ikävä
      50
      705
    7. Kuinka hyvin tunnet mut?

      Kerro musta mies jotain.
      Ikävä
      33
      682
    8. Piristä mua ystävä

      Hyvä💫...
      Ikävä
      60
      669
    9. Nainen, mitä ajattelet minusta?

      Mitä tuntemuksia saan aikaan sinussa? :/
      Ikävä
      52
      647
    10. Hakeudu hoitoon.

      En oo kiinnostunut susta.
      Ikävä
      50
      645
    Aihe