Meillä täällä Turussa on viime vuosina suuren suosion kerännyt puolestaan kalan kypsennys revassa. Onko muualla päin Suomea tälläinen valmistustapa tuttu? Eli esim.kuhafilee tällätään maustamattomana 40-65- vuotiaan naisen revaan ja kyseinen henkilö polkee sitten crosstrainerilla täysteholla n.50 minuutin ajan. Sen jälkeen hyvin todennäköisesti valmis tarjoiltavaksi ja maustaa ei tarvitse. Mitä nuorempi "uuni" ja mitä vähempi elopainoa niin sitä pidempi kypsennysaika. Poikkeustilanteissa kypsennyspaikkana voi käyttää myös tuhkaluukkua. Suositellaan tarjoiltavaksi perunamuusin kanssa.
Kuhaa turkulaisittain
Crudonki.
1
141
Vastaukset
- hyvää ruokahalua
vaan turkulaiselle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1901429Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231218- 50958
- 70910
Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva52813Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53810- 56792
- 81775
- 102774
- 33722