Ostin kolmannen kerran samasta kaupasta possun etukylkeä, tarkoituksena paistaa se ns. pulletpork lihaksi. Painoa oli hiukka yli kilon, luut mukana. Se on nyt ollut 7 tuntia uunissa 125 lämmössä. Edelleen kovaa ja sitkeää...luut sain repimällä irti.
Liekö miten vanhaa possua, ennen sain samoin tehtynä ihan pehmeää lihaa.
Maustoin vain suolalla ja grillimausteella tarkoituksena maustaa loppuvaiheessa enemmän. Liekkö tuo lämpö ollut sittenkin liian korkea?
Possunliha
etuselkää
1
132
Vastaukset
- revitty nytö possu
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/pulled-pork-eli-revitty-possu/
Mausteitahan myriaadi, mutta kts asteet
Tai yönyli liha =hivutuskinkku
http://www.maku.fi/reseptit/nyhtopossu-pulled-pork
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1861395Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231198- 49921
- 70890
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53800Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva51788- 56772
- 102764
- 33712
- 60709