Reseptissä on jalopenot mitkä ovat omaan suuhun raakana liian tulisia. Saako tulisuuden pois jotenkin pilaamatta niitä?
Miten saisi jalopenoista tulisuuden pois?
7
88
Vastaukset
- Anonyymi
Käytä paprikaa niin ei ole liian tulista.
- Anonyymi
Voi jättää kokonaan pois.
- Anonyymi
Jos jossain reseptissä lukee joku aines, joka ei sinulle sovi jätät sen vain pois ja sillä selvä. Sen voi korvata ripauksella cayennepippuria tai jos haluat voit laittaa paprikajauhetta. mutta tuotteen korvaaminen toisella ei ole mitenkään pakollista. Ruokaa laitetaan maistelemalla ei reseptiä orjallisesti noudattamalla.
- Anonyymi
Pullataikinastakin jätetään tuolla periaatteella hiiva pois, jos hiiva aiheuttaa ilmavaivoja.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pullataikinastakin jätetään tuolla periaatteella hiiva pois, jos hiiva aiheuttaa ilmavaivoja.
Hiiva ei ole tarpeellinen pullataikinassakaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hiiva ei ole tarpeellinen pullataikinassakaan.
Eikä vety vedessä. Voidaan sopia, että kaikki on vain materiaa.
- Anonyymi
Oletko kehitysvammainen? Pitäydy vaan jauhovellissä jos on niin tiukkaa käyttää ihan tavallisia kasviksia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1881409Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231198- 50938
- 70900
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53810Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva51798- 56782
- 102774
- 64731
- 33712